Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 април 2011 г.

Интерес към дейността на Центъра за развитие на личността HUMANUS

Получих едно писмо, касаещо дейността на Центъра за развитие на личността HUMANUS, който създадох преди много години и който ръководя и досега. Ето писмото и моя отговор, нищо чудно и други хора да се заинтересуват от Центъра, понеже, най-вероятно, нищичко не знаят за него:

Здравейте!

Нека първо се представя. Аз съм В.Д. и съм студент на 20 години. Причината, поради която Ви пиша се дължи на това, че търсех нещо, от което имам нужда, за да променя себе си и да дам повече от себе си. Търсейки в интернет, попаднах на Вашия сайт.

Не ме разбирайте погрешно, не съм човек, който е депресиран заради сериозни проблеми. Всъщност, казвайки на глас нещата, които ме тормозят, някой би казал, че са пълни глупости. Осъзнавам, че не е нещо сериозно, което да не може да се промени. Ала въпреки това, аз чувствам една празнина в себе си, похабяване на потенциала, който имам. (ОЩЕ >>>)

Няма коментари: