Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 май 2011 г.

Антиамериканистите почнаха да се съвземат от шока, свързан с ликвидирането на Осама

От няколко дни следя публикациите относно убийството на Бен Ладен и ми прави впечатление, че никой не попита „Защо?“. Смятам, че наблюдавахме убийството на демокрацията и правовата държава и нова форма на държавен тероризъм от страна на американското правителство.

В своето изявление Обама сам казва, че е дал заповед за ликвидирането на Бен Ладен. В нормалният свят това се нарича подбудителство към убийство. Извършена е въоръжена операция на територията на съюзническа държава, която не е санкционирана от правителството на Пакистан. Осама не е бил въоръжен, но въпреки това е бил застрелян. Наистина ли няколко морски пехотинци не могат да задържат един невъоръжен човек?

Дори нацистките военопрестъпници получиха публичен процес. Дали Бин Ладен не е знаел нещо, заради което е трябвало да му затворят устата? (ОЩЕ >>>)

4 коментара:

Ursus Major каза...

Грънчаров - ти си абсолютен тъпанар!
Човека - първо, си излага личното мнение; второ - излага го логично; трето - не напада никого на лична основа.
Ти, професионален тъпчо, го почваш още с таваришч (който не е с нас, е против нас!). А дали Осама е масов убиец е доста спорно и съмнително - и до ден-днешен се спори за това кой бутна небостъргачите на 11 Септември. И доказателства в двете посоки с лопата да ги ринеш. И жертвите в Ню Йорк са 1 300, от които около 10% се оказаха пожарникари и полицаи.
Е, убеден седесардемократ-костовист като теб си е роден кон с капаци. Пардон, с големи капаци. Едно си знаеш, едно си баеш - нерде бин Ладен, нерде Сталин.
Ти да не ходи да му светиш, докато е съставял плана за събарянето на близнаците?
И самият факт, че Осама е убит малко така, предизборно (можеха да го убият къде-къде по-рано, айде сега) говори за логиката в разсъжденията на Стайков.
само че твоя мозък, Грънчаров, е рудиментарен орган и разсъждението ти е непознат физиологичен процес.

Анонимен каза...

Г-н Ловец,

освен другарю в постинга няма нищо друго като нападка освен личното мнение, че има извратеност при някакви очакваноя. Вижте си вашия коментар и пълната надменност. Като Ви чета коментарите нямате никакво основание да се държите така.

Ursus Major каза...

нЕма се плашиш! Виж там и нещо за Костов вмъкни следващия път

Анонимен каза...

Чудя се комунистите тъпи по природа ли са или се правят на ударени. Ако Бин Ладен беше отвлечен, копоите му щяха да отвлекат хиляди невинни, за да изпросят свободата му. Американците са взели единственото възможно решение, колкото и неприятно да е то.