Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 16 май 2011 г.

Май наистина не сме съвсем нормални, а?

Да си припомним един стих от химна на „Народна“ Република България:

Дружно братя българи,
с нас Москва е в мир и в бой,
Партия велика води
нашия победен строй!


Преименувана или мимикрирала, „Партията“ пак ни води. Затова и от Москва няма спасение.

И ако се запитаме, защо ни се случва това, то един отговорите е: заради всенародния афинитет към гоцетата, воленовците и бойковците, т.е. заради простосърдечната обич на натуралния българин към собствения му приказен образ. (ОЩЕ >>>)

1 коментар:

Анонимен каза...

Това в най-добрия случай е само част от обяснението. Гоцетата, воленовците и бойковците са съвсем различни социално-психологически типове, които нямат нищо общо помежду си. Въобще българите след 1989 гласуваха за съвсем различни политици и е трудно да се намери нещо общо в тях – Александър Лилов, Желю Желев, Филип Димитров, Жан Виденов, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев, Бойко Борисов. Много ще съм благодарен някои да ми обясни какво свързва тези личности и какви са евентуалните им общи черти. А снимката на Тодор Живков няма място в тази поредица. За разлика от споменатите политици него никой не го е избирал, той беше НАЗНАЧЕН, НАТРАПЕН ОТ МОСКВА ДИКТАТОР и поради това по никакъв начин не може да бъде представителен за българския народ и избирател.