Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 21 май 2011 г.

Божееее, с какво заслужихме да ни управлява тая тиква, Боже!?

На излизане от новата сграда на Пловдивския университет историята явно е разпоредила Бойко Борисов да изрече най-историческите си думи. Ето видеозапис на изреченото от негова милост: Трябват ми прагматици, не философи! А по-надолу прочетете най-интересното от коментарите по замечателните думи на г-н Премиеро; утрепах си два часа да ги подбирам, дано не е било напразно; ала ми се иска и читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ да могат да прочетат какво твърдят тия гласове от народа:

В този случай: тиква банкянска ялова...

Довиждане, г-н премиер: много се издънихте!

Е, по-голям дървен философ от тази Тиква май няма! Не ни трябват мутри да ни управляват!

Но е прав. Много философи навсякъде... всеки знае, говори нещо... но не прави нищо. И с протести за бъдещето на България пак така. Всеки има идея какво да се направи, но не прави нищо. Може би и аз влизам в това число, но вече се опитвам да се ориентирам да действам повече.

Уааааа! Ега ти чукундура! Доста преди него хората Университет са направили! Голям! А тоа се плюнчи с поляна и някаква спортна зала, на която ще окрадат поне половината от парите! Той не е виновен човекът! (ОЩЕ >>>)

2 коментара:

Mrbul каза...

Неговата сила е в мускулите, които много му помагат, когато трябва да засади картофите. В неговата фамилия отглеждането на картофи е тачена традиция.

Yavor каза...

Има една много мъдра сентенция:
Демокрацията е такава система, която не позволява хората да бъдат управлявани по-добре от колкото заслужават.
Та.... би било добре хората да мислят повече, когато гласуват!