Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 18 юни 2011 г.

В крак с времето неизвестни художници боядисаха цветно паметника на съветската армия-поробителка на България

Из Търсят кой оцвети Съветската армия

Ралица Русева

Паметникът на Съветската армия в столицата осъмна оцветен със Супермен и Дядо Коледа вчера. Статуите бяха пременени с плътна боя като известни анимационни и филмови герои. Имаме снимка на човек, който рисува върху монумента, обясниха от общината. Фотографията е предоставена на Общинската полиция. Зам.-кметът по сигурността Иван Сотиров също се е заел с търсенето на драскача. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр.

4 коментара:

АВТОГОЛ ИЛИ ДИВЕРСИЯ ? каза...

ТОВА СА ПОРЪЧКОВИ ГРАФИТИ АКЦИИ ОТ ЖЕЛАЕЩИТЕ ПРЕМАХВАНЕ НА ПАМЕТНИКА.
ДА НО СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ!
СЕГА СЛЕД КАТО ПАМЕТНИКЪТ Е "В КРАК С ВРЕМЕТО" НЯМА ВЕЧЕ ПОВОД ЗА ПРЕМАХВАНЕТО МУ!
ХА СЕГА ДЕ !
ИВОИНДЖЕВЦИТЕ СЕ НАСАДИХА НА ПАЧИ ЯЙЦА!

Ангел Грънчаров каза...

В крак с времето ли е тоя паметник? Искаш да кажеш, таравишч, че отново е актуално да се прославя окупацията на България от северните съветско-руски империалисти? Непоправими сте вий, комунистите! Пълни боклуци!

Nomad каза...

Боклуци? Нещо много бързо раздаваш квалификации мазньо! По-добре се наведи хубаво да ти го сложат отзад задокеанските ти господари, гъзоблизецо!

Анонимен каза...

ДРАНГ НАХ ОСТЕН – ИЗПРЕВАРВАЩИЯТ УДАР
Седемдесетгодишнината (1941-2011) от започването на войната срещу СССР дава повод да обърнем внимание върху все по-ясно доказуемия в годините на Интернета превантивен характер на това нападение. На 22 юни се навършват 70 години от «най-грандиозната битка в историята на човечеството” по думите на Хитлер (думи, казани в негова реч от 03 октомври 1941). Нарастващата заплаха от Изток трябва да бъде предотвратена от един изпреварващ германски удар. На германското военно командване е ясно, че се касае за една битка на живот и смърт. Континентът Европа е изправен пред огромната опасност да бъде болшевизиран изцяло.
В Прокламацията на Фюрера към германския народ от 22 юни 1941 година Хитлер заявява: «една по-нататъшна териториална експанзия на СССР за нас не само би било един грях на бездействие, а престъпление към германския народ, ако не и към Европа”.