Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 10 юни 2011 г.

Плашилището "Ешехерия коли" е манипулация за отклоняване на вниманието на слабоумния народ от насъщните му проблеми

Тъй като тази вечер в "Часът на Милен Цветков" щяло да се обсъжда горещата тема за т.н. бактерий "Ашехерия коли", моя милост влезе във Фейсбук-страницата на предаването и написа там следния коментар:

Ешехерия коли, особено това "коли" - иде, явно, от "клане", от "колене"! - е така злокобна, че бедният и слабоумен народ тоя път нищо чудно и да съвсем обезумее от страх и трепет, пазейки иначе завидното си съществуване. Бактерий, който, вооружен с нож, коли наред когото докопа - майчице, какъв кошмар! Имам предвид нашия наплашен народец (не европейците!), когото журналистите и медиите продължават да плашат немилостиво всеки ден.

По моя преценка подобни плашилища, издигани от медиите в тежки моменти за страната и нацията, са директна услуга за управляващите от услужливите медии. За такива услуги обаче се плаща щедро. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците знаменитата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

Няма коментари: