Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 юни 2011 г.

Кражби и далавери от колосални мащаби около АЕЦ-Белене



Търсете по книжарниците знаменитата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

2 коментара:

Анонимен каза...

Тъй, тъй, тъй. Същото нещо призна и министър Тр. Тр. Същият министър, на 14 октомври 2010 г. призна и за съществуването на енергийна мафия в България и ти, Иво, беше жив свидетел на този акт. В края на нея среща той поиска от мен списък от стъпки, чието извървяване да покаже, кой крив и кой прав в повдигнатите от мен обвинения, за използването на рециклирано ядрено гориво в АЕЦ „Козлодуй“. Стъпките му бяха предоставени, но в същият момент забравени. Вместо това, три месеца по-късно, на 17 януари 2011 г., той издава заповед за създаване на „независим“ експертен съвет, който да прецени верността на твърденията ми, а за работата им да им се плати от АЕЦ „Козлодуй“!!! Два вестника публикуваха разследвания, доказващи, че съставът на съвета е 100% зависим от плащания от централата. Независимо от това те си получиха хонорарите от по 5000 лева и докладът им вече втори месец украсява интернет страницата на министерството. На 14 май 2011 г., в предаването „Събота 150″, на програма Хоризонт министър Тр. Тр. заявява пред целият български народ, че този съвет е бил свикан по мое искане!!!! Доклада „доказва, че аз не съм прав“, но въпреки това държавата отказва да ме съди, за да и върна парите, които заедно с последните хонорари възлизат на повече от два милиона лева, по признание на самият министър, а също така и според официално писмо до мен от МС на РБ, от 21 януари 2011 г. По този начин министърът на многото неща „бори“ енергийната мафия.

Posted by Георги Котев | юни 3, 2011, 21:50

Ангел Грънчаров каза...

По темата виж и това: Борисов в лабиринта на зависимостите. Поглед с широко затворени очи