Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 2 юни 2011 г.

Грузинците ни дават добър урок за това какво трябва да направим с паметниците на съветския окупатор

По: Грузия приравняла советскую символику к нацистской

Парламентът на Грузия единодушно гласува "Харта на свободата", забраняваща използването на територията на страната на фашистка и съветска символика. Както предава ИА "Новости-Грузия" документът също така предполага лустрация - длъжностни ограничения за бившите сътрудници на специалните служби на Съветския съюз, а също така за бившите висши длъжностни лица на компартията и на комсомола. На тях е забранено да работят в Съвета за безопасност, в администрацията на президента, в апарата на парламента и в много други органи на властта. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците знаменитата книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

1 коментар:

Анонимен каза...

Stoyan DermendjievСпри АЕЦ БЕЛЕНЕ!
Проекта Белене да бъде обявен за корупционна сделка Nr.1 в Европа! Съдебно преследване и доживотен затвор за мегакриминалната тройно-коалиционна пасмина!

Ако ГЕРБ озакони грандиозната далавера с Белене, да си подават направо оставката! Писна ни да ни крадът и да ни ограбват безродници и родоотсъпници!

Срам и позор за корумпираните провалени българските управляващи!

Срам и позор за банкрутиралата зависима българска съдебна система!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_105612419522129