Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 16 юли 2011 г.

Боко е загрижен само за едно: как изглежда у женските очи кога се появи у телевизоро!

"Екстремно-центристкият блог с бензин в кръвта", както им е девизът, или т.н. ExtremeCentrePoint, зад кой стоят неколцина световно неизвестни списувачи, напоследък се е специализирал в плювни против Синята коалиция и по-специално - как иначе?! - срещу Иван Костов. Няма ден без антрефиле против "сините", а пък Боко и боковистите в тоя блог се представят за нещо като ангелчета, които от сутрин до вечер и по цели нощи милеят за горката България (прочее, вместо толкова да милееха, поне нещичко свястно и разумно да бяха сторили!). Е, занимават се и с далаверки, ама това си е в реда на нещата - както е потръгнало в българската политика особено напоследък...

Та днес тия списувачи, гледам, пак са изтропали в блога си нещо доста смръдливо, което носи заглавието Синята коалиция на терена на политическата проституция или как един страх може да крие зад себе си съвсем друг страх. На места сужденията на тия индивидууми (прочее, никой от тримата списувачи не подписва с името си онова, което е изтропал, а се крият един зад друг и зад анономността) звучат твърде смехотворно; примерно ето това: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

5 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

{ 3 comments… read them below or add one }
краси July 16, 2011 at 11:05

Ниско паднаха сините. Все още се надявам да се осъзнаят.

Reply

@ July 16, 2011 at 12:40

Едва ли ще стане докато ги язди Гаргамел .

Reply

Ангел Грънчаров July 16, 2011 at 14:20

Хубави пари ли ви плаща Боко за да плюете по сините? След като си напазарува няколко депутата, за да има мнозинство, сега явно си е купил и няколко блога, за да симулират „обществена подкрепа“ за управлението му. „Загрижен“ бил Боко какво ще се случи с държавата, тъй ли? Това виц ли е? Боко е загрижен само за едно: как изглежда у женските очи когато се появи у телевизоро! Нищо друго не може да накара Боко да се загрижи. А иначе, гледам, сте почнали антикостовистка пропаганда тип Кеворкян (агент Димитър), Тошо Тошев (агент Бор), Слави Трифонов, Явор Дачков – все платени рицари на свещената война срещу Костов. Дерзайте, таваришчи, в хубава компания обаче се оказахте, туй поне малко не ви ли смущава?!

Ангел Грънчаров каза...

краси July 16, 2011 at 11:05

Ниско паднаха сините. Все още се надявам да се осъзнаят.

Reply

@ July 16, 2011 at 12:40

Едва ли ще стане докато ги язди Гаргамел .

Reply

Ангел Грънчаров July 16, 2011 at 14:18

Триенето на коментара ми показва само едно: че съм прав. Гузен негонен бяга…

Ангел Грънчаров каза...

{ 2 comments… read them below or add one }
краси July 16, 2011 at 11:05

Ниско паднаха сините. Все още се надявам да се осъзнаят.

Reply

@ July 16, 2011 at 12:40

Едва ли ще стане докато ги язди Гаргамел .

Reply

Анонимен каза...

Наскоро журналистът от Дойче Веле Сашо Андреев каза: „Не случайно той (Бойко) си взе за министър на културата квинтесенцията на некултурното нещо в лицето на Вежди Рашидов, а това е единствената позиция, на която е необходимо да има човек, прочел книги, който има някаква представа от култура…”

vadon каза...

Вече ви е изтрит коментарът, г-н Грънчаров.
Знам го този блог, посещавах го, докато един ден написах коментар /беше в отговор на написано нещо лигаво за Цветанов, а аз по принцип рядко пиша/ и го изтриха. Написах го пак и не само пак го изтриха, но и блокираха възможността за писане на коментари по темата.
Разбрах ги що за подлоги са и изтрих препратката до блога им от компютъра си. Сега установявам, че вече далеч надминават себе си от по-преди.