Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 септември 2011 г.

Песен за Бойко Борисов и неговата неземна убавост



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Иван Костов и Цар Киро се спазаряват


Иван Костов и Цар Киро се спазаряват
“Два дни преди кметските избори през 1999 г. лично Кирил Рашков ме накара да оттегля кандидатурата си в полза на СДС в присъствието на тогавашния министър-председател Иван Костов. “. Това заяви самият кандидат Алипи Деянов, който коментира разкритията на депутата Румен Петков пред bTV. За него цар Киро дори бил отпечатал в Германия плакатите и бюлетините от името на тогавашната му партия "Свободна България".

Внезапно ромският бос се появил в Плевен с жена си Костадинка. Извикали Деянов в синята централа, където освен премиера го чакали Надежда Михайлова, Йордан Соколов и Теодосий Симеонов. „Какви условия ще поставите, г-н Рашков, за да оттеглите вашия човек”, така се обърнал Иван Костов към лидера на ромската партия. Какво се договориха, не знам. После чух, че цар Киро спечелил 3 млн лева. На мен той ми каза: „Злато мое, я иди до РИК да си изтеглиш кандидатурата, докато се разберем с човека”, спомни си Деянов. Според него двамата вече се били договорили, защото в махалата пеел Джаго. Накарали Деянов да призове ромите от гетото в село Буковлък да гласуват за Найден Зеленогорски. На предизборната среща в театъра го сложили да седне между жената на цар Киро и Йордан Соколов. После му уредили пресконференция, на която обявил, че този път градът ще посинее. Алипи Деянов, известен с прякора Джими, пътувал в онези години всяка седмица до Катуница с жигулата си. Цар Киро няколко пъти настоял да му даде да кара мерцедес, но той отказал.

Анонимен каза...

Особенно когато някои казал,че някой му казал ,че депутата Румен Петков пред bTV е казал за Иван Костов (ех тоя Костов)неможе да не се вярва.Нали същия депутата Румен Петков представил съвестно на прокуратурата донесените му от младите социалисти "намерените"безстопанствено разхвърлени документи след горенето на царските имоти ;)
По времето на Костов някъкси оспях да събера пари ,да се оперирам и да остана жив.След идването на власт чрез царското величие на комунистите продължих само със зор да оставам жив.Така до 2008 когато се разболя маика ми,оперираха я и след това нямах пари да я лекувам.23 март почина след адски мъки 6 месеца в които нямаше с какво да я лекувам - бяра Румен Петков и компания на власт.Комунистите вместо да се разкаиват за всичката си мърсутия която са сътворили продължават да мърсуват.Господ ще им се "отблагодари" за всичко включително и за майка ми!
Румен Бърцов не Петков-чул недочул.Анонимен.

Анонимен каза...

2009 г 23 март 4:15 часа - пропуснал съм от "радост"
Румен

Анонимен каза...

Светията на всички светии !
"http://www.dw-world.de/image/0,,1023237_4,00.jpg"
"Бог е избрал Путин, за да подготви Русия за идването на Христос" - в това е убедена майка Фотиния, водач на сектата "Путин". Привържениците й вярват, че Владимир Путин е прероденият апостол Павел.
На мен ми се чини да изпрати Русия в ада е изпратен , ма знам ли несъм майка Фотиния.
"http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15427799,00.html?maca=bul-BNR_online_bg-5546-xml-mrss"
Румен Бърцов - нахален ставам вече!

Анонимен каза...

Умен и убав като половината от българския народ!