Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 10 декември 2011 г.

Сатанинско-материалистичният блясък на висшите ни църковни йерарси

Гледайте запис на предаването Вяра и общество на БНТ от 10 декември 2011 година. Заслужава си да се види материалистично-сатанинския блясък на висшите ни църковни йерарси - и да чуе коментара на интересните участници в това забележително предаване. Ето и текстовия анонс на предаването:

Има ли опасност да се легализира архонтството в Българската църква?

Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла? На този философски въпрос дядо Кирил даде своеобразен отговор с новата си лимузина. Допълни го неговият по-млад събрат Пловдивският митрополит Николай, който се оказа апологет на архонтството, иначе отхвърлено официално от Светия Синод като неканонично. За стремежа на българския висш клир към блясъка и лукса ще говорим тази събота във "Вяра и общество".

Ще ви покажем част от авто-парка на настоящите български архиереи. Ще ви покажем как Христовият кръст може да се апликира върху багажника на луксозно возило. И най-вече ще търсим отговор на въпроса, който провокира с „откровенията"си пловдивският владика - има ли опасност църквата да легализира архонтите? (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Религия = Отрова.

Ангел Грънчаров каза...

Тук в случая съвсем нямаме религия, а имаме материализъм-атеизъм; мутрополит Кирил или мутрополит Николай нямат нищо общо с религията; те са облечени в раса материалисти, атеисти, сатанисти. Не се подвеждайте по външното, по расата им; тия нямат нищо общо с религията. Тъй че Вашата формула, ако иска да има нещо общо с истината, трябва да гласи така материализъм и атеизъм = отрова.