Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 11 декември 2011 г.

Защо Р.Инджова, сякаш е змия-усойница, се нахвърли толкова злобно срещу И.Костов?

Днес съвсем случайно попаднах на скандалното явяване на Ренета Инджова в предаването на Люба Кулезич. С изражение на лицето, наподобяващо това на пияна костенурка, на която някой е откраднал яйцата, и с агресивно хашлашко поведение, наподобяващо това на настъпена змия-усойница, тая фамозна дама почна да бълва злобни думи по адрес на премиера-реформатор Иван Костов. От словоизлиянията и се разбра само, че страшно много му завижда, което пък означава, че една такава патологична завист може да се обясни с едно-единствено нещо: че въпросната дама е прекалено посредствено, некадърно и аморално същество.

Също така се разбра, че Р.Инджова без свян изпълни една гнусна поръчка. А кампанията против Костов, която напоследък ескалира, показва единствено колко много дадени среди ги е страх от него. Що ли толкова много ги е страх тия пусти ченгета от Костов, а? Явно има за какво.

Гнусна работа! Вече съвсем са се разпасали. Но е хубаво, че има и неизвратени хора, които не се хващат на лъжите и клеветите на олигархичните слугински медии против Костов; ето какво примерно пише г-н Стоян Хлебаров във Фейсбук по повод на същата тази случка, именно крамолното злобно изявление на Ренета Инджова:

Гледах интервюто й и не можех да повярвам на очите си!? Как е възможно толкова злоба и комплексарщина да се побере в един човек!?! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Телевизионният гастрол на „кака Рени” беше жалка и абсурдна гротеска. Тя наистина няма какво да съобщи на света и се чудя за какво се появява, освен да говори несвързано и странно провлечено като в забавен кадър безсмислици с алтов глас.

А иначе самият Костов пред първото Национално събрание на ДСБ беше казал, че атаките от страна на противниците на ДСБ трябва да радват, защото показват, че партията е на прав път. И наистина ако атаките срещу Костов и ДСБ отслабнат, това би било много лош сигнал, защото би могло да означава, че комунистите са взели ДСБ и Костов под контрол или са ги маргинализирали и те вече не са опасни за тях.

ДСБ несъмнено има своите недостатъци и слабости, но тя например е малка не толкова поради субективни причини, напр. защото ръководството й е изхабено, слабо и неспособно или защото е прекалено централизирана или „лидерска”, а най-вече, защото се сблъсква с огромна, трудно преодолима съпротива отвсякъде. Важно: нейните противници в крайна сметка не се намират в София, А В МОСКВА! Също така не “изхабената” личност на Иван Костов сама по себе е фактор за ниските изборни резултати на ДСБ, както понякога се твърди. По-скоро е обратното - Костов е сатанизиран и демонизиран именно защото с нещо пречи на плановете на комунистите и с него начело ДСБ би могла потенциално да стане голяма и силна. Да си спомним, че СДС със същия уж “омразен” Костов начело през 2001 спечели все пак над 800 000 гласа! A ако не беше дирижираното от ДС и КГБ "завръщане" на Симеон, ОДС несъмнено щеше да получи още по-добър резултат. Следователно антипатиите към Костов са най-вече медиен продукт. Не толкова реформите по време на управлението на ОДС изхабиха ОДС-СДС и Костов, колкото МЕДИИТЕ ВНУШИХА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ЧЕ СДС И КОСТОВ СА “ИЗХАБЕНИ”.

Анонимен каза...

„Грузии противостоит огромная сила, которая хочет восстановить Советский союз, - об этом заявил президент Грузии Михеил Саакашвили во время встречи с педагогами на церемонии открытия Дома учителя.

Невозможно чтобы они нас победили, взяли нашу землю, невозможно чтобы мы не смогли вернуть наших людей обратно в дома. Мы победим их талантом, умом, образованием, организованностью, и что самое главное, безграничной любовью к Родине и свободе», - заявил президент Грузии.”

Въпреки Сталин (и Берия, полугрузинец) грузинците открай време са силно антикомунистически настроени. На България също й трябва „демократичен диктатор” като Саакашвили, за да изкорени комунизма и руското влияние в страната. Костов започна, но не му беше позволено да довърши делото.

Можем да перифразираме: на България противостои огромна сила – Русия. Ако не беше Русия, отдавна да сме се справили с комунистите и дериватите им. Просто щяхме да ги смачкаме като карфици. А не дай боже в Москва по някакво чудо да дойдат прозападни либерали на власт. Мигом всички руски марионетки в България, обявени за „елит” - „политици”, „анализатори”, „журналисти”, „социолози”, „бизнесмени” и пр. паплач ще се разбягат като плъхове във всички посоки на света и, както е казал Каблешков, „над измъчената ни родина ще изгрее слънцето на българската правда.” Изведнъж ще стане ясно, че българите могат да изградят истински свободно и демократично общество. За съжаление режимът в Москва, макар и в момента да изпитва известни затруднения, все още е много далеч от крах. Стратезите все още имат на разположение огромни ресурси и много ходове. Режимът няма да падне от няколко макар и големи демонстрации.

Анонимен каза...

Умните и интелигентни хора не гледат предаванията на дребни лакеи като Кулезич и Бюреков. Затова и коментарите са излишни!