Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 27 януари 2012 г.

Пълна забрана на шистовия газ до окончателната победа на комунизъма над империализъма!

Попаднах на статия, с написаното в която съм изцяло съгласен като се почне от първата и се стигне до последната дума; съветвам ви да я прочетете и вие, ако ви е изобщо драга истината по най-важните за момента български въпроси; ето и самата статия, носеща заглавието Парламентът се продаде на Газпром! Честито на “актив(комун)истите”!:

Със 166 гласа “за”, едва 6 депутати “против” и трима въздържали се парламентът днес прие пълна забрана за проучванията и добива на шистов газ в страната, както и за използване на метода на хидравличния удар (фракинг) при конвенционалните проучвания на нефт и газ. Тоталната забрана бе предложена от ГЕРБ след решение на премиера Бойко Борисов вчера да бъдат уважени изцяло исканията на гражданите, протестиращи срещу допускането на проекти за шистов газ в България.

Парламентът реши – без шистов газ! Честито на всички русофили, ощастливени от факта, че енергетиката ни, цените и и политическото изнудване ще зависят само от Кремъл. Да живеят “еколозите”!

Депутатите, гласували срещу мораториума, са: Иван Костов, Иван Иванов, Екатерина Михайлова, Веселин Методиев, Асен Агов и Михаил Михайлов. Двама се въздържаха: Лъчезар Тошев и Йордан Бакалов. Останалите, волно или неволно, обричат България на едностранна зависимост от Газпром. За сведение: днес на Нюйоркската стокова борса природния газ е на цена 88 USD/ 1000куб. м., а ние го купуваме от Газпром по 420 USD/ 1000куб.м. Ето откъде идва финансирането на кампанията. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: