Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 1 януари 2012 г.

Желая светла, плодотворна и благодатна година на всички!

Присъединявам се към честитката, отправена във видеоблога ми от редовния коментатор в него insomnia1304; а тя съдържаше написани от сърце думи, които моя милост леко редактира и допълни, в резултат на което се получи ето това:

Честита Нова 2012 година на всички съфорумници!

Новата 2012 година влезе в дома ни с надежда, с радост и любов - и нека надеждата, радостта и любовта не ни напускат никога! Нека да играят вдъхновено и да се смеят от сърце децата ни; нека светла усмивка винаги да озарява и нашите лица!

И дано ни дари Бог със здраве, което е първа предпоставка за щастието! Да бъдем пред настъпилата година щастливи, но и активни, упорити, ангажирани изцяло с жизненото и с професионалното си дело; нека да сме работливи, стремящи се и вярващи в успеха си! Защото този е пътят, който ще ни доведе до желания просперитет - и като индивиди, и като нация!

Нека силно да пожелаем да бъдем и винаги да си останем свободни и достойни хора в най-истинския смисъл на тия благословени думи!

Желая светъл, плодотворен и благодатен живот на всички, които някога ще прочетат тая честитка!



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

С новым годом, с новым счастием, друзья, но се опасявам, че 2012 няма да е по-добра от 2011, напротив. Новата година ни напомня, че на всички ни остава да живеем една година по-малко. Това може да се тълкува както положително, така и отрицателно в зависимост от това дали смятаме живота за благо, или не. Но иначе светът върви към катастрофа и е по-добре да си останем в 2011, а на всички оптимисти, които непременно искат да продължават напред в бъдещето да пожелаем на добър час, но вече без нас.