Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 февруари 2012 г.

Бойко Борисов: носител на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията

"Само за сведение - в България има 2800 язовира. Съпругът ми, като бивш директор от Водно стопанство, към което бяха и язовири и каскади, има дори карта, отразяваща настоящото местоположение. През 2001-2005 г. правителството на СаксКобургГотски, чийто любимец беше Бойко Борисов позволи групировката ТИМ с приближен Бойко Борисов, да приватизира язовирите. И резултатът не закъсня.”

Дали Бойко ще нареди на Парламента да забрани ТИМ заради волята на народа, който си позволява да не иска да бъде наводняван и давен посред сибирски студ или по-скоро ще закрие някоя телевизия, която си позволява да нарушава контрола върху изпускането на нерегламентирана критика към него?

Очакваме да научим от извора - не на Белоногата, а на управленската мъдрост, олицетворявана от носителя на черен колан по тръшкане на противника на тепиха на демагогията.

Написа: Йорданова

Прочетете и това: В село Генералово нарекоха Генерала плъх в блога на Иво Инджев, където за отбелязване е ето този пасаж особено: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: