Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 16 март 2012 г.

Излезе бр. 6, год. 4, 2012 на в-к ГРАЖДАНИНЪ: предлагам сътрудничество в списването и издаването му

Във връзка с излизането на вестника ми хрумва една идея: в-к ГРАЖДАНИНЪ излиза вече 4-та година и е издаван само от един човек. Оказа се, че е възможно да излиза един наистина десен и свободен вестник и по този начин.

Разбира се, тиражът е бутиков, но все пак и хора, не ползващи интернет, могат да четат онова, което вълнува "интернетната общност", която, както и да я погледнем, все пак е представител на най-будната и интелигентна при това част от народопопулацията. Та идеята ми е тази: има и други активно пишещи в интернет; зщо да не си обединим силите и заедно да издаваме в-к ГРАЖДАНИНЪ, та той да достигне до колкото се може повече хора, не ползващи интернет у нас? Подхвърлям тази идея, интересно ми е ще има ли някаква реакция по нея.

Ето, и Иво Беров, и Едвин Сугарев, и Иво Инджев, и още много други са се наврели в интернет, а думите им не стигат да огромната част от гласоподавателите; за да стигнат, е нужен вестник. Има такъв вестник: това е в-к ГРАЖДАНИНЪ, и ако свободомислещите пишещи хора си обединят силите, вестникът ще може да излиза в много по-голям тираж, т.е. да стига до много повече хора. От тия, които не ползват интернет. Тия хора съвсем не са малко.

Готов съм да отстъпя и идеята, и редакторството, и всичко друго на някой по-способен, та вестникът да потръгне. Това е предложението ми.


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: