Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 март 2012 г.

Най-големият проинфлационен фактор на републиката министър М.Найденов направи и яйцата златни

Каквото и да се захване да "регулира" министърът стихийно бедствие, цената на това нещо мигновено хвръква до небесата. Така беше със саламите, колбасите, каймите, сиренетата, кашкавалите, с какво ли не друго, така сега стана и с последния продукт, който хиперинфлационният министър все още не беше регулирал: яйцата. Ако някой не знае, цената на яйцата в свидното ни отечество вече е такава, че с право може да се смята, че вече ще ядем не обикновени, а направо златни яйца (внимавайте да не си счупите зъбите като захапете златно яйце!). Днес рекох да купя десет яйца; като ми поискаха за тях 4.00 лева, щях да припадна: оказа се, че яйцата вече стрували колкото кебапчетата и кюфтетата! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: