Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 17 март 2012 г.

Най-големият враг на титаничния ни Премиер-Гърмовержец е собствената му голяма уста

Да напиша и аз няколко думи за уволнението на министър Трайков. Зачетох се тая сутрин в информация по случая и ме порази ето това: Бойко Борисов, без някой да го пита изобщо рече: "не, не е верно, че го уволнявам заради руснаците"; това било "спекулации" и пр. Заприлича ми титаничният ни Премиер-Гърмовержец на гузно дете, което само се издава пред родителя си заради поразията, дето е сторило. Та ето по този случай искам да река нещо. Прочее, прочетете един чудесен анализ по същата тема, препоръчвам ви го: Кой сложи банановата кора на неудобния Трайчо?; съгласен съм с всяка дума на автора. А ето сега що искам да река аз:

Моят коментар е по темата за това как голямата уста на Б.Борисов ще му изиграе такъв номер, че бабаитът неминуемо ще си счупи главата. Това особено много, както казах, си пролича вчера като изброяваше мотивите за уволнението на министър Трайков. Каза неща, които, ако имаше поне малко акълец, не требеше да казва - и така се издаде за истинския мотив: Трайков е уволнен, щото е неудобен за енергийната руско-българска и ченгесаро-кагебистка мафия.

Този човек, имам предвид бившия вече министър Трайков, сякаш имаше някакво държавническо чувство и успя - въпреки крайно трудните условия, имам предвид постоянно увеличаващия се руски натиск - за тия три години да не отстъпи от българския интерес. А и удържа бойково извъртане-увъртане по въпроса - он, Боко де, се извърта както се извърта хлъзгава блатна риба или змия! - което е на героизъм подобно. Имам предвид стоическото държане на министъра Трайков. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: