Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 март 2012 г.

Защо петата колона на Русия в България харесва така много титана Бойко Борисов?

Ето един впечатляващ коментар от блога на г-н Инджев, който ми се иска да стигне и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ; затова и го препечатвам тук:

Жесток смях се получи, Иво, тази сутрин. Нагласих се да започна и аз сутринта си с Люба. Чух й тирадата и се смях дълго. Да нарича моя Иво папагал, патката му патка! Виждаш ли как ти се чуват думите? Изслушах встъплението й, видях и днешната й програма и… прехвърлих на друг канал.

От теб разбирам, че единствено Татяна Боруджиева е правила опити за друга гледна точка относно темата за нашия премиер. За PR-ката на „Лукойл“ е ясно, но държането на Св. Шаренкова ме кара да те попитам: не мислиш ли, че Петата колона на Русия в България харесва Бойко и защо? Ако е верно това мое чувство, нищо хубаво не ни очаква с това правителство. Дано Едвин дочака повода за да стисне ръката на Борисов... (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

Руснаците не харесват Бойко - искат си Гоце!

Bacho Кольо каза...

Гледах интервюто.
Много внимателно.
Изводи:
1. Кулезича се подмазва на ББ.
2. Дамянова и Шаренкова - посредствени женици.
3. Буруджиева - на ниво.
Изводи за пета колона -резултат от хронична русофобия. Инджев последно време губи връзка с реалността и под път и над път разправя за пети колони. Явно, колона се е забила в мозъка му.

Ангел Грънчаров каза...

Тук си прав, що се отнася до преценката ти за двете любителки на ББ, те, прочее, стават три, като прибавим и Кулезич. Посредствени са, но са доста проспериращи. Прав си обаче и за това, че тия жени не са "представителна извадка" за това що представлява т.н. пета колона на Русия; тя е представена от значително по-качествен кадър. А тия са резил за петата колона. Но да убедиш някой, че Русия си няма пета колона у нас едва ли ще ти се удаде - по простата причина, че не само децата, но дори и кучетата вече знаят, че Русия има най-мощна пета колона у нас, и дори има не само пета, ами и шеста, седма, осма, девета, десета и т.н. колона. Лесно не се изпуща цяла губерния, Задунайская, нали така? Империята си брани завоеванията и колониите ако трябва до смърт...

Анонимен каза...

Същата тази Кулезич представи книгите на Инджев - "Президент на РъБь" и "Течна дружба". Някой друг да се е сетил? Чудех се защо проф. Балан беше определил като най-отвратителната човешка черта неблагодарността. А Кулезич изобщо не спомена Инджев или някое друго име. А в България пети колони има колкото си искаш. И американците имат. Само, че до тебе не опират, защото си дребна риба и нямаш влияние. Виж Инджев е друго нещо - него го канят на закуска в американското посолство. Както сме тръгнали сме станали поликолониална държава - една държава с много господари.

Bacho Кольо каза...

Истинските дисиденти ги канеха на закуска във Френското посолство. В американското канят обикновени измекяри - бивши аспиранти от АОНСУ, информатори на ДС, преподаватели по Научен комунизъм- днес върли натовци и борци срещу путиновата тирания
...пфу...гнусутия...

Анонимен каза...

Както казва философа Грънчаров,Колезич /липсва и Явор Дачков/,Буроджиева,че дори и Иво Инджев,не са "представителна извадка"за позицията на преобладаващата част от българските граждани."Петата колона",свали вече всякакви инструменти на дипломация ,конституция,аргументация и с свалена маска до край,казва:"Долу ГЕРБ,България е руска по право.Никой няма право да помага на България да се защитава от нас"?!