Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 април 2012 г.

Ако има капчица морал Фандъкова трябва сама да си подаде оставка заради беснеещите глутници кучета из столицата!

СРАМ МЕ Е!!! ОСТАВКА НА ФАНДЪКОВА!!!

Написа: Moncho Monev

Един велик българин кучетата го изядоха в България! Роденият в Перник американски проф. Ботьо Тачков е световно известен с трудовете си по икономика. Владее 6 езика. Автор е на научни книги и статии в Англия, Германия и САЩ.

Роден е в България и учи в Софийския университет, специалност „Икономика”.Член на икономическите факултети в университетите в Колумбия, Мериленд, Флорида. Съветник по развитие на индустрията към правителството на САЩ.

Избран е за икономически съветник от ООН за Индонезия. Отличаван е с престижните награди „Елинор Рузвелт“ и „Фулбрайт“.

Ето и част от дискусията по повод горния призив; излишно е да казвам (аз, А.Г.), че го подкрепям изцяло, Фандъкова трябва да си иде: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

и кой да я замени? Прошко? Или вече го разлюбихме, щото напусна Командо и отиде при Мегленчето?

Анонимен каза...

Жалкото в момента е,че парите отпуснати за справяне с кучетата е равна на парите на БАН,които са атакувани от министър Дянков,че там парите се използват неефективно.Въпроса сега е колко ефективно се справят парите за кучетата,щом се стига да почине професор от кучешкият ГУЛЯЙ???

Анонимен каза...

Тази сутрин бях вбесен от мрънкането и оправданията на г-жа Фандъкова! В тази страна е най-добре да си или луд или куче те са на почит!

Хайри Милезимов

Анонимен каза...

Ангеле...какъв морал ? КОМУНИСТИЧЕСКИ ?Затовали бащите крадоха в гората и мандрите и избиха хиляди българи...?Я се стегни !...Ние сме глупаците,че си стоиме вкъщи и ги търпиме.

Emil Petkov

Ангел Грънчаров каза...

Не може комунист, пък дори и милиционерогкомунист-гербо​вак да има морал, прав си, това е пълна невъзможност; да чакаме и да се надяваме милиционерска мутра с комунистически генезис да има морал е все едно да чакаме и да се надяваме да цъфне налъмът на Радой Ралин, Бог да го прости!

Анонимен каза...

Я несе прави на АБДАЛИН
ченге беше... другарю Ралин ?

Малко хора знаят,че до 1953 г Ралин е бил шеф на МВР в Добрич ?Подсети ме Ангеле ,Бог да го прости !

И партизанин...

Emil Petkov