Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 април 2012 г.

Долу комунизъма! Да живей Америка! Да живей свободата! Да живей България!

Да живей свободна, демократична и европейска България!

Снимката взаимствах от ТУК.

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

9 коментара:

Lff каза...

Това "Да живей Америка" поне да беше го писал след "Да живей България", макар че въобще няма място тук.

Ангел Грънчаров каза...

Видя ли снимката? За това е турено това "Да живея Америка!", прочее, има място, защото без Америка сега целият свят щеше да бъде комунистически; докато сме живи трябва да целуваме ръцете на Америка за това, че спаси човечеството от комунистическата чума!

Bacho Кольо каза...

забравил си нещо:
"Да живей международното положение"

Анонимен каза...

Жалко, че Супермен е измислен герой, нямаше да е зле да разкости от бой комунягите.

Bacho Кольо каза...

" Жалко, че Супермен е измислен герой, нямаше да е зле да разкости от бой комунягите."
Че за какво ти е Супермен, ти нали си реален, оди да разкостваш комунисти от бой! Кво дремеш?
Да те разкостят манфите, несретник с несретник!

Анонимен каза...

Америка пропусна да се разправи с комунизма, докато имаше истинско надмощие някъде до около 1960 година и затова сега има голяма опасност комунизмът да се разправи с Америка.

Анонимен каза...

Бачо Кольо, ако беше гледал филмите за Супермен, щеше да знаеш, че той е извънземен с огромна сила. Като такъв, той би могъл да се справи с комунистическата империя на злото - нещо непосилно за един човек. Но каквото зависи от мен го правя, а именно да гласувам против БСП когато мога :)

Bacho Кольо каза...

"...Но каквото зависи от мен го правя, а именно да гласувам против БСП когато мога..."
Правилно, това е начинът да се бориш против някоя партия.
А "Супермен" - този филм-шедьовър не съм го гледал. Дано ми простиш този пропуск в общата куртура.
За сметка на това съм гледал Рамбо3, Рамбо4, Рамбо23 и Рамбо 156, където един сущий супермен се занимава с "разкостване на комуняги от бой"

Анонимен каза...

Не искам да бъда груб, но като не сте гледал нещо, по-добре не го коментирайте. Супермен и филмите за супергерои като цяло са по-скоро фантастични и с много по-малко насилие и политически оттенъци от Рамбо. Апропо първият Рамбо е много смислен филм, за начина, по който американският естаблищмънт се отнася към един войник, дал всичко за страната си.