Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 юни 2012 г.

За връзките на настоящия български премиер с организираната престъпност

© 2012 Deutsche Welle

В какво е замесен Борисов?


Съмненията, че Борисов е имал връзки с подземния свят стигнаха до Брюксел. Това обвинение се повдига вече за втори път. И за втори път иначе приказливият български премиер отказва да коментира случая, пише "Дер Щандарт".

Независими журналисти дадоха българския премиер Бойко Борисов на новосъздадената европейска комисия "Антимафия". Причината: тъмното му минало. За връзките на настоящия български премиер с организираната престъпност се разбра от депешите, изпращани от София до Вашингтон и публикуани от Уикилийкс, информира австрийското издание "Дер Щандарт". В тези депеши бившият американски посланик Джон Байърли информира за тъмните епизоди от миналото на Борисов и връзките му с организираната престъпност, пише и сайтът за разследваща журналистика и български партньор на Уикилийкс bivol.bg. По-късно данните за Борисов са били проучени и потвърдени от източник с псевдонима "СИМО", а неотдавна германският "Тагесцайтунг" разкри, че зад този псевдоним се крие не друг, а американското ЦРУ, припомня "Дер Щандарт". (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: