Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 1 юни 2012 г.

Дали не сме нация от идиоти, избрали си бандит за Премиер?

Тия дни отново излезе информацията, че Бойко Борисов е бивш мафиот, свързан с нарко-бизнеса. Това стана след като германски вестник установи допълнителната информация, че част от информацията, публикувана в "Уикилийкс" всъщност е информация на ЦРУ, а не е просто мнение на съответните дипломати. Т.е. дипломатите се позовават на данни на ЦРУ, което придава допълнителна тежест на съдържанието на грамите, че Борисов е в бизнеса с амфетамини.

Последвали събития потвърждават тези констатации. Мистериозното изчезване на Братя Галеви, след като бяха осъдени, сочи към покровителство на властта. Братя Галеви е всеизвестно, че се занимаваха и с наркотици, и то именно с амфетамини - използвайки фармацевтичната база в Дупница. Говори се, че Бойко е съдружник в този мафиотски бизнес и до днес. Така че едни факти съвпадат с други факти.

Още нещо интересно става тези дни. Касим Дал ще прави ДПС-2, което ще е лоялно на ГЕРБ. Откакто се отцепи от ДПС, Дал е патерица на Бойко. С подкрепата на ГЕРБ Касим Дал нагласи свой човек за шеф на Главното мюфтийство, въпреки решение на съда в полза на бившия мюсюлмански началник Недим Генджев. Тези събития напълно пасват на някогашните слухове, че именно Касим Дал (докато е бил в ДПС) е уредил Бойко Борисов за главен секретар на МВР. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Добри Божилов патологично мрази ГЕРБ и ДСБ, миналия мандат бе винаги за Станишев и сега пак е така. Не уважавам изобщо този човек, племенник на мошеника Рогачев.

Анонимен каза...

Забележете, че в сайта си Божилов призовава хората, пострадали от земетръса да бъдат оставени на улицата. Този човек е въплъщение на абсолютното зло.

Анонимен каза...

Горните две мнения само потвърждават тоталната умствена деградация на българина. Защото изобщо не е важно в случая кого мрази авторът. Важното е каква катастрофа още трябва да ви стоварят на главите, за да разберете, че милиционерите от ГРОБ не стават за нищо. Просто е...