Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 12 юли 2012 г.

На 22-я ден от гладната стачка: Райчо, дръж се, с теб сме много хора - и сме вече до предел възмутени!

Протестиращият против политическите репресии и уволнения в образованието философ Райчо Радев е написал кратичко съобщение във Фейсбук-групата в негова подкрепа; публикувам го заедно с мои насърчителни думи към него, които току-що написах и аз там:

22-ри ден започва от гладната ми стачка. Защо ли не искат да изпълнят моите 3 простички искания? Защо не искат да отменят преднамерената проверка, която вече завърши? И за не работещия в образованието става ясно, че обвиненията срещу мен са "съшити с бели конци". Защо не искат да отговорят на писмата ми Премиерът и Министърът? Вероятно, защото, каквото и да отговорят, то ще е признание за политическите уволнения. Ще продължа гладната стачка, ще почакам отговорите, докато тялото ми не ме "предаде". РАЙЧО РАДЕВ

Приятелю, твоята героична битка срещу политическия цинизъм на управляващите се превърна в страхотен нравствен тест, демонстриращ техния тотален банкрут: малодушно мълчат и с мълчанието си признават твоята правота, твоето личностно, човешко и професионално достойнство и превъзходство! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

"Наистина ли още ни управляват комунистите?" - 12 Юли 2012 Проф. Тодор Абазов* в 'http://e-vestnik.bg/15095/naistina-li-oshte-ni-upravlyavat-komunistite/"
Е "професори" все такива са,за кво образование да ми се говори.
Аз постоянно викам "Комунизма въобще не е помръдвал,ама ни на микрон от България,напротив сега е по смърдял и жесток от началните му "светло бъдеще")
Диктатура фашиски комунизъм е сега,ама съвсем на реалити,който друго вика лъже мръсно и подло грозно .Фактите когато говорят "и боговете мълчат" приказка такава имаше някога във времената,когато тук там по някой човек се срещаше в бившите български земи.
Румен бърцов (заточеникът,осъден на смърт без присъда от народният сегашен съд в Комунистически най Криводол,заточен да мре бавно и по особено жесток и мъчителен начин).Комунизъм фашиски на дело реалити тук и сега!Благодаря за вниманието!Моля!

Анонимен каза...

на някои все комунизма им е виновен а не щът да се погледнат колко са далеч от истината..