Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 16 юли 2012 г.

Бог да прости СДС!

Това нещо, пардон, този човек на снимката е новият лидер на СДС... "с мутра на албански наркотрафикант" (думи на Lidiya Faust във Фейсбук). Ако не друго, поне ще успее да погребе СДС, а преди това ще го превърне в изтривалка на Б.Борисов: той отдавна копнее да открадне "марката СДС". Пламен Даракчиев бележка в блога си под заглавие Нахлузиха фуражка на лъвчето написа думи, с които човек не може да не се съгласи:

Тъжно ми е да го кажа, но е така – някога милиционери си го създадоха, днес пак те си го прибират.

Аз пък съм изразил позицията си в заглавието. Засега толкоз. Няма смисъл да се пише повече. Всичко е от ясно по-ясно... жалко за СДС! За това, което остана от него...


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

Какво да ви кажа. По-добре ужасен край и да не те е яд после, отколкото да видиш как един свестен човек като Ваньо Шарков се дави в нашенската мръсотия.

Ангел Грънчаров каза...

По-добре ужасен край - отколкото ужас без край... :-)

Анонимен каза...

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов, за който каквото и да е търсене в Google не може да открие каквито и да е било политически позиции, изказвания и събития, а името му излиза във връзка със СПОРЕН ГОЛФ КОМПЛЕКС В ДОЛНА БАНЯ (!!!), спечели вътрешните избори за председател на СДС срещу депутата Ваньо Шарков.

http://www.mediapool.bg/с-емил-кабаиванов-начело-сдс-изпадна-от-голямата-политика-news195281.html