Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 24 август 2012 г.

Да повярваме в себе си, да се преклоним пред българския гений - български член е най-голям в целия свят!

Радващо е човек да чете такива новини, които пораждат неудържимо чувство за национална гордост: Българин ще бори рекорда за най-голям член, в смисъл на пенис, щото думата "член" е многозначна, та да не се подведе някой. Да, за мъжки полов орган става дума - и се оказва, за наше щастие, че имало сред нас толкова надарен българин, че ето сега имаме шанса да си върнем в пълна степен самоуважението пред света: имаме шанса да докажем, че не сме случайни, а че сме най-велики мъже - сме изключително талантливи поне с онуй богатство, което крием в своите гащи! Как да не се гордее човек че е българин, кажете ми, може ли човек да не се гордее, че е българин - като чете тия толкова вълнуващи, тия така силни думи:

Евгени Виденов от Пловдив иска да подобри рекорда на Фалкън и да вдъхне малко увереност в българските мъже. Според него, животът у нас е изпълнен с разочарование и провали, хората са бедни, без работа и напоследък няма никакви успехи. Ако големият му пенис бъде признат от „Гинес“, това може да е едно добро начало и българите да си повярват, че живота не е толкова черен.

Вижда се, че тоя Евгени не е надарен само с един гол... ху..., с един гол ку... - хайде сега няма да се излагаме като последни простаци, ами ще говорим и пишем културно! - та, пардон, тоя Евгени, оказва се, не е надарен само с един гол пенис, ами и с акъл: вижте колко добре го е казало момчето! Да повярваме в себе си, в българският гений - като докажем, че българският... ху..., българският пенис е най-голем в целио свет! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.

Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

7 коментара:

Анонимен каза...

Когато нямаш съдържание (пълнеж отвътре) ползваш каквото ти се намери външно да се покажеш(в смисъл да скриеш липсата на съдържание в опаковката) - комплексарщина.Колкото по празно от вътре,толкова по голяма нуждата от външни атрибути (опаковка натрупана- силикончета,фетиши,мацаници разни,лъскави скъпи играчки,мускули,и так дале).То и магарето голем го вади,може пък българското магаре да е най даровито.Знам ли!Ами ако и българското прасе е така,е еей!
Кой с каквото има по подразбиране животинско за разплод с това се хвали и показва пред другите.Някой имат "акъл" в горната глава и с него,други с друго.Всеки според възможностите си и собствените си налични постижения.Нали за това сме,всеки със собствен принос за общото благо.Един за разплод,друг за друго.
Г-жа Бълха шеф на института и неин скромен асистент по съвместителство Румен Бърцов

Анонимен каза...

Само едно пояснение нареди да напиша Г-Жа Бълхата (нали шеф,каквото нареди изпълнявам).
"Горната глава" - в смисъл да се разбира - В изправено състояние (хомо сапиенс).При "приведена главица сабя не я сече" задните части (дупенцето е най отгоре),след това по ред снисходящ - тази за разплод и най долу тази в която сивото вещество,което поради така поставената поза невъзможна употребата му (други грижи приоритетно проветливи на най горната част).
АЗЪ послушник боязлив Румен Бърцов.

Анонимен каза...

И няма никой от "вида" на таз планете Земя,а и във всемира.Няма и това си е!
Г-жа Бълха от планетата Земя търси фосил някъдее хартисъл,но няма и няма.

Анонимен каза...

Чуди се Бог и Вика "Гъде згрвших,какво обърках,та на най грешните попаднах,непоправимо грешните".НАРОДЕ????
Румен Бърцов.

Анонимен каза...

"...Робската душа има няколко особености.
Най-коварната, най-тегавата и неизследвана особеност на робската душа е неспособността й да взема решения. Да действа. Да прави.
Не е чак толкова сложно за разбиране.
Господарят взема решенията. Той прави. Или най-малкото заповядва какво, как и кога да бъде направено. Или да не бъде. Робът се подчинява и мрънка. След време дори забравя защо точно мрънка. Помни само, че е роб и че това не е хубаво. Но май не е и чак толкова лошо.
Защото е удобно някак човек да си кюти, да не прави нищо и друг да решава вместо него.
Защото всяко решение е свързано с мислене. И с опасности – ами ако решението е грешно ? С отговорност – няма с кого и с какво да се оправдаваш после.
За това е удобно да не мислиш и да не се безпокоиш за нищо.
Само че така се стига до израждане. Така хората потъват в сладникавото, калното, топло и в доста отношения уютно блато на робското съществуване... Източник: "Защо България е тяхна ли? Ами защото им я дадохте."-Иво Беров (ivremena.com)"
Събирал ,от тук,от там .Приказки,нвскончаеми само проказки.
Това е мой коментар някъде "неразбираем" естествено на приказливите,та немож ги надпригазва щото много цял един народ.
Коментара:
Алековият герой Бай Ганя,национален герой е,Левски е за окрашение!
Румен Бърцов с неразбираемите за народа приказки.Бог ще трябва спешно да си търси друг народ,а пък вие си продалжавайте с раздумките.

Анонимен каза...

Чичко гугъл я кажи,познаваш ли този Румен Бърцов,срещал ли си някъде това именце.А!
:Не по темата за 5 секунди.
http://www.razkritia.com/156862/платена-партийна-пропаганда-в-интерн/comment-page-1/#comment-45407
One thought on “Бум! Армия от платена партийна пропаганда дебне из засада в нета”
Румен Бърцов on 24.04.2012 at 13:47 said:

Миналата година след като се хванах за зелонко се “гмурнах” в машината за полиране на мозъци “Фацебук”.Два месеца и нещо неуспешни опити да се впиша в пейзажа машинката нещо не ме понесе и ме изплю (останах да си говоря сам със себе си).Аз така и така сам си говоря и на риалити,та се закрих виртуал (да не развалям идилията,рекох си).Всички са като произведени на една прецизно изработена матрица,а си има суматие време до декември,заветният декември 2012г.


https://aigg.wordpress.com/2012/05/04/1-452/#comment-34610
Румен Бърцов | май 4, 2012 в 5:26 am | Отговор

"Опознай Родината за да я обикнеш и да ти олекне,така ще разбереш,че може и по зле да бъде.Постави се само на мое място и ще разбереш,че още нищо не си пробвал.Виж в какъв рай “живея” и ще станеш оптимист.Мойто най борческо насерено място на родината Криводол .И най чесните люде на света!"

http://www.svobodnoslovo.eu/interview/19574#comment-946
Румен Бърцов
10.07.2012 - 20:15
Та по време на така милата Ви троина коалиция другарю адвокат милата ми свята Майче преди да издъхне рече „Румка сине,кажи ми мамо,защо на мен така,ти знаеш,на никого лошо несъм помислила,защо така сине“.А другарю адвокат „защитник на човешки права“? А на мен в момента кръвното ми е 70/48 (почти умрял) заради едната Истина фалшиви „човеци“!

Румен Бърцов ( „Отшелникът“ дето не съществува (антиматерия понеже такъв).


http://bnt.bg/bg/news/view/74939/goran_blagoev_komentira_vizitata_na_ruskija_patriarh_v_bylgarija?page=2
28.04.2012 / 21:01
Румен Бърцов
"вместо да търсите духовното" Да продадеш душата си на Сатъна,можеби пак е духовно другар анонимен ! "Не се чувствам длъжен да вярвам, че Господ, който ни е надарил с с чувства и разум, е възнамерявал да забравим за тях. — Галилео Галилей" Там където е "златният телец" е "духа" на дявола ,душевно падналии!


http://ivanbedrov.com/?p=2263&cpage=1#comment-18043
Румен Бърцов
6 сеп 2011

Царюто вика :грешка в чипа.Разбира му главата.Каде тоа чип бе?!Нема никкъв чип.Има българска универсална скоба – три букви -“тел“.Чипове разни.Адде моля.

http://www.digsi.bg/news-test/отворено-писмо-на-николай-коцев/
Един коментар on “Отворено писмо на Николай Коцев”
Румен Бърцов wrote on 12 юни, 2012, 9:55

http://poetiskitara.com/archives/91/comment-page-1#comment-13223
Румен Бърцов says:
06/09/2011 at 16:59
Защо ли братята солунски са си правили труда.Твърдението “Аз съм Българче” се доказва.
Румен Бърцов - човек,сам!

Анонимен каза...

АЗЪ само да непиша какво Бог Рече:
"Няма да отида при вас,вие сте на края на обратната страна "огледалната страна".
"Да нямаш други богове лъже освен Мен един за всички "земни и небесни".
Право Дал Съм на всеки да направи избор "С Бог си или Лукавият,с когото ще изпратя на вечна смърт".
Така Рече Бог,АЗЪ Румен Бърцов слушам Го и с Него съм итака ще остана,сам съм от вида "човек",други от този вид не виждам и не чувам около себе си "Тома неверни съм" без на дело "око да види ръка да пипне" не вярвам за това и "ЗНАМ за Бог" .И слово божие дал съм Рече Бог,умрелите букви неса мое дело и нямам намерение да се докосвам до тях.
И Г-жа Бълхата също Божие чадо "Тома неверни".