Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 23 август 2012 г.

Диспут: Валерия Новодворская спори с някакъв комуноид



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

"комунизма" е полост която уврежда мозъкът на този който е минал през тази обработка (да обработка) до такава степен,че никакви познати на така наречената "традиционна медицина" знания научни и най,най съвременни немогат да го излекуват.Има някой изключения,но това е индивидуално и си има съвсем логично обяснение за всичко.Само дето съвременните всезнаещи "учени" логиката никак не им се отдава.Казвал съм го Божите работи са абсолютна желязна безспорна логика.Баща ми неможе да запомни пет думи казани накуп и да ги повтори.Този същият мой баща знае неща за който тези всезнаещи "учени" мозъците неса им в състояние въобще да асимилират.Тези неща който ЗНАЕ баща ми ,за неко са толкова безспорни и незабравими,колкото помията с която го хранят "грижовните за възрастните и самотни български граждани" работили като роби да хранят търтеите с увредени нелечимо мозъци.
Румен Бърцов.

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, защо продължаваш да манипулираш потенциалните си читатели по такъв примитивен начин?
Как ти звучи заглавие: "Брилятният интелектуалуц Веллер спори с изкуфяла дъртофелница" тъпо!
П.С. като казах "потенциални читатели" малко преувеличих - виждам че форумът в блога ти е станал съвсем рехав и постен.
П.П.С. Въобще не мисля, че Валерия Ильинична е изкуфяла. Винаги съм я смятал за интересна и умна, въпреки крайностите и. Заглавието измислих само за да подчертая примитивността на подхода ти.
П.П.П.С. да нареречеш брилянтния питерски журналист и писател Михаил Веллер куманоид е проява на незнание. Най-малкото. Веллер е един от най-интересните и последователни критици на властта в Русия през последните години. За човек, свързан емоционално и биографически с Петербург , каквто претендираш, че си, това е меко казано излагация!

Ангел Грънчаров каза...

Е, той пак си е комуноид, нищо че е журналист и писател, едното на другото не пречи, нали така? Що се палиш тогава?! :-) "Някакъв" съм го нарекъл, щото в България не е известен все пак човекът, нали така?!

Що се отнася до коментируемостта в блога ми не съди толкова строго, все пак е август месец, лято, отпускарски сезон кой сега ти чете блогове?! Всички са на море, по селата, на планина, къде ли не...

Bacho Кольо каза...

Що се отнася до коментируемостта в блога ми не съди толкова строго, все пак е август месец, лято, отпускарски сезон кой сега ти чете блогове...
Можеш и да продължаваш да се самозалъгваш. Тенденцията в блога ти е от 4-5 мес.
Лятото не ти пречи, след месец-два ще задуха.
В теб е причината - в примитивния ти болшевизъм

Ангел Грънчаров каза...

Искаш да кажеш в антикомунизма ми :-) Искаш да кажеш, че народът ни е болшевишки по дух и аз като пиша толкова антикомунистически, го отблъсквам, тъй ли? :-) И ти май хептен си слънчасал в тия горещини...

Bacho Кольо каза...

Не ми казвай какво съм искал да кажа!
Каквото съм искал - казал съм го.
щом не ти го разбрал, ще ти го повторя. Причината за нулевия интерес към брога ти е твоят примитивен болшевизъм

Ангел Грънчаров каза...

Е да, е да... моят "болшевизъм" е примитивен, за сметка на това твоят обаче е изтънчен, цялостно развит, истински, пълноценен, величав даже бих казал :-)