Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 11 август 2012 г.

"Боко Тодор Живков Втори" - дали тъй не трябва да наречем нашия любимейший златен премиер?!




























Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Този господин с лопатата,наскърбява Майче ми.Тя много се надяваше да доживее до когато дойде той на власт,А баща ми си сложил календар с него,даден му агитационно от този дета главата рече да ми счупи,че съм му смутил обедната дрямка,съветник герберов пръв първенец сега ,когато "таз е на власт",с червената партийна книжка в задният джоб,все си е на власт,с таз която е.Та нищо не направи този господин с лопатата,че да кажа на Майче ми някоя блага приказка в негова подкрепа.За дова и несъм много словоохотлив по негов адрес,надявах се...Бълхи имам едни за нахранване и казал бях на хоризонта "който ми нахрани бълхите,на него ще кажа къде е закопано,това което Гоце Първанов копа тук на стадиона да търси къде е закопано".Ма те пък само на казали на Гоцето,че думата за копките на този с лопатата думата ми била,но за бълхите мълчат и на никого не казват.И аз няма на кого да кажа,че да знае къде е това закопаното,че не е там на стадиона.Там на тоя стадион пари закопаха,много пари закопаха,колкото сигурно за национален,но неса в земята закопани а в другарски джобове.
За моят Криводолски стадион иде реч и мойте лични бълхи,бълхите на Румен Бърцов.