Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 28 септември 2012 г.

В цялата си история ний, българите, сме известни с това, че акълът ни идва все отпосле

Публикацията от преди известно време под заглавие На идващите избори битката трябва да е: народът срещу мафията, другояче казано, Костов срещу Бойко предизвика доста коментари, ето един, който е написан преди два дни и ми се вижда интересен и поставящ важни проблеми; негов автор е г-н Константин Константинов; та ето какво ни казва този човек:

Като пожелателно мислене приемам и съм съгласен с коментара на автора. Но в порядъка на реалистичното мислене силно съм разколебан във възможността електората да реализира на практика един такъв мъдър резултат. Независимо че Иван Костов е непрекъснато атакуван и компрометиран за какво ли не страхът от евентуален негов изборен успех плаши комунистите и ченгетата изключително много. И те отсега вземат допълнителни мерки за да внесат допълнителен шум в съзнанието на масовия избирател:

Изкарват от нафталина Кеворкян – озлобен и очевидно огладнял. За Кунева вече е ясно каква ще бъде нейната роля. Реанимират постепенно Жорж Ганчев (трудна задача, но България има доказано добри реаниматори от ДС). И последното – връщат отново Стоян Ганев, който ”размишлявал” върху нов политически проект.

В цялата си история нашето общество е било характерно с това, че ”акълът му идва все отпосле”. Та се страхувам, че и сега стадото ще тръгне след поредния ”спасител”.

А не след онзи, който му обещае ”кръв, пот и сълзи” - за да достигне цялото общество до един благоприятен изход. Дано страховете ми не се оправдаят, но като гледам…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Бог има други "сметки" не съвпадащи със сметките на повлеците българско мършаво стадо,други сметки,който стадото мършаво ще се изненада много неприятно,защото си въобразява,че ЖБог ще се съобразява с него.Не няма.
Румен Бърцов.

Анонимен каза...

А АЗЪ 13 започвам да наказвам най напред от най близките си - брат ми е първи в списъка да пищи на гроба,другите всички след бнего.АЗЪ несе шегувам,никого не се шегувам,винаги съм сериозен,много сериозен и безкомпромисен,най много към себе си а другите винаги зоупотребяваха с търпението ми ,приемайки го за слабост и безсилие.Не,ще се види Кой съм.Много дойказателства очевадни бяха дадени,който както видял.
Румен Бърцов - фамиличта дето се пиша е комунистическа,та за това всички така усърдно се стараха да ме потопят в дън земяа.Има обаче една малка подробност ,която не отчетоха (Бърцов - ов а не Бърцев- ев).Грешки много фатални грешки направиха всички,а много народ много години се е "упражнявал" срещу мен и никой не е прокопсал,абсолютно никой,но никой никога не си записа,че да не пробва пак,забравяйки,че с мен не се играе срещу мен.

Анонимен каза...

Много народ ще пищи на гроба на Святата Ми Майче Санда,много!!!!!!!

Анонимен каза...

Мислите си ,че знаете що е "комунизъм".Не ,само си мислите,че знаете,нищо не знаете АЗЪ знам изпитал съм го със цялата си отвратителбна смрад,няма нищо по смърдело от това което да е сътверявано някога на тая планета,никога през цялото съществуване на изправеното маймуноподобно,претендиращо да е най разумнио.
Най отвратителното творение на тези дето са от САТЪНА.Да творение сатънинско,самата сатъна.
Болес ,която като бъде заразен някой с нея,се превръща в чудовище способно да извърши чудовищни дела дори към най блиските си.
Румен Бърцов АЗЪ знам,за това съм "назначен" от Бог да пратя всички ,който несе разкаят в АДА.Всичйко нужно да изпълня това ми "назначение" ми е предоставено от Бог на мое разпореждане :"и земни и небесни".Който още не вярва болезнено ще му дойде повярването,много непознато болезнено и страшно.АЗЪ много години казвам,показвам и доказвам,но на Лукавия сте се доверили,а написано е всичйко,да сте чели 2000 години време сте имали.