Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 октомври 2012 г.

В утринта преди щурма

Тази сутрин съвсем случайно разбирам, че началната страница на блога ми - http://aig-humanus.blogspot.com/ - не се отваря: започва да зарежда, ала в един момент публикациите изчезват, остава бяла празна страница, а страничното и долното меню се оказват наблъскани най-долу, невидими, незабележими. Опитвам с други машинки за търсене, с други бразауъри (нали така се наричаха?), оказва се, и там е така. Най-вероятно е така не само при мен, а при всеки друг, който се опита да отвори началната страница на моя блог. Ще бъда благодарен на ония, които ме информират какво е положението при тях в това отношение.

Но имам чувството, че блогът е хакнат, че на блога е посегнато тази нощ: отидох в други блогове от тази система, оказа се, че там няма проблеми, явно не е някаква профилактика на сайта, към който сме прикачени. В съзнанието ми съвсем естествено възниква следния въпрос: на кой ли пък толкова пречи моя блог, кой ли би поръчал и платил неговото хакване? И защо точно тия дни се случва то?

По първия въпрос: на кой ли пък не пречи този мой блог! На много народ пречи, много са тия, дето биха искали да ми отмъстят, като ликвидират блога ми. Като се почне от Премиеро, да, същия, дето изпълнява (все още) и длъжността "Народен Кумир", мине се през целия ченгесарият, руско-български (прочее, ченгесариатът е преди Бойко, щото той е негова еманация!), та се стигне до ония бюрократи, които съм уязвявал страшно по разни поводи - и срещу които тия дни точа старите си мечове и лъскам старите си, окървавени от предишни битки доспехи, та да встъпя скоро в най-люта и жестока битка. Много народ би искал да ликвидира блога ми. Но това, прочее, е твърде глупава идея: мой блог е така клониран, че просто информацията в него съвсем не може да бъда заличена. Взел съм мерки да запазя всичко още в първите дни на съществуването му. И една дума няма да бъде похабена и убита, както си мислят и мечтаят тия, дето са в такава ярост от него, че са платили ликвидирането му. Та искам да им кажа, че напрази са техните старания: Всуе се морите, таваришчи-господа! Не се гаси туй, що не гасне! (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Unknown каза...

Дълбоко уважаеми, УЧИТЕЛЮ,
СВЕТЪЛ БЪЛГАРСКИ ЛЪЧО,
АНГЕЛЕ, БРАТКО,

да знаеш, че духом съм до теб, пиша
ти по еmail, за да опитам подкрепата ми да ти бъде по-осезаема.
И аз видях появяващата се ЧЕРНО-
ПРОКЛЕТА ЗАЪМНЯВАЩА светлите ти,
искрените ти, чистите ти редове -
безумна, безсилна, нищожна и не
можеща да угаси ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ,
хакерска сволочь.
ТВОЯ - НЕ УГАСИМ ДУХ!
А ей сега ще се убедя дали и редовете ми тук ще се прихванат, като нормален коментар на твоите, или ще бъдат "угасени" от същата, временно успяваща БЪЛХИЦА

02.10.2012г. ВЛАДИМИР МАРИНОВ
ПЕТКОВ-ТРАШОВ

Анонимен каза...

Проблема на България е ,че никой не желае да чува и види истината,никой.
Аз знам защо са така българските работи,знам.Миналата година ходих на София(солено ми излезе).Там обаче не дойде никой от виртуалните многословни нуищоправещи “борци”.
Сега обаче от пролетта та на към до този момент неми е в физическите възможности да стигам и на един километър (до бюрото по труда да декларирам с подписа си ,че съм факт жив).Но пък и тук никой не дойде да кажа и покажа,че да се знае що,пък да се поправи сбърканото българско.
Силно желание имам да споделя знание за общото благо,но пък желаещи няма.Като няма,няма…
То и баща ми няма кой да заведе на онколог да го лекуват ,ма пък то и за какво да се живее при така стеклите се български обстоятелства…

Posted by Румен Бърцов | октомври 1, 2012, 17:41
http://ivo.bg/2012/10/01/борисов-гробокопач-на-дясното-от-ерат/#comment-75154

Към Румен Бърцов
Недейте се отчайва. Всички сме из нета, щото тая т.н. “демокрация” ни е стегнала като испански ботуш. Какво да се прави! Тъжна работа е България.

Posted by Veselka | октомври 1, 2012, 20:46
http://ivo.bg/2012/10/01/борисов-гробокопач-на-дясното-от-ерат/#comment-75167
Posted by Румен Бърцов | октомври 1, 2012, 19:35
http://ivo.bg/2012/10/01/обрат-на-обрата-прави-необратим-рефер/#comment-75159

"Да не се оплаквам повече, че май ме прихвана руменбърцовата болест."

Анонимен каза...

Всички ви е прихванала болест ,но определено не е моята.И не упоменавайте Името Божие,първо се покайте,защото всички сте от другата страна от към грешната ,не от към Божията.От към страната на лужата и сатъна с греховете.
Румен Бърцов.

Анонимен каза...

"Особено изглежда нашето положение на тази земя.Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой,без да знае защо и за какво,във всекидневния живот ние само чувстваме,че човек е тук заради другите,заради тези които обича и много други свързани с него човешки същества.Човек започва да живее тогава, когато може да живее извън себе си."-Алберт Айнщайн
Това което е казал ,за "човеци" е имал на ум.В България се оказа няма нито един останал,Святата ми Майче Санда последният била.
Румен Бърцов никога не се оплаква,а казва Истината,цялата Истина,винаги,цял живот>Румен Бърцов цял живот е в положение на непрекъсната отбрана от всички втагове на Истината.
"Румка мамо,кажи ми сине ,ти знаеш на никого лошо несъм помислила,защо на мен така" - последните и думи.Въпрос ,който имате всички да му давате отговор.
Всички съгрешихте,никой не устоя на истината.Тази вечер изтича времето.Утре брат ми е на път да извърши с баща ми престъпление,като го заведе не където трябва и това ще убие.Понеже не ми помогна никой,а напротив всички ми навредихте още мноого с нечовечноста си ,с надменноста си,с бездушието си,с безразличие.Бодиграхте се с Бог,защото всички сте изпаднали в страшна духовна пропаст,защото всички сте "идолопоклонници".Защото образованието в и е такова - сатънинско обработвано от столветия.А Казано е "Бди".
Броблема пак да повторя ви е на всички надменноста и себелюбието на в2сички ви,не допускате някой дето "неса го давали по телевизоро" да е знаещт.Не допускате,че някой може да не е като вас,да се раздава за другите,а те само да му вредат и да го убиват дори когато им казва "поне се спрете да плюете по мен,ако нещете да поправите това което сте ми причинили и не приписвайте вашите грехове на мен,не става,мен и да ме запалите,на пепел да ме распръснете,Бог не ще да ви обърка сметките индивидуални".Проблема ви е обаче,че найстина Бог е определил мен,несъм АЗЪ решил така,а пък вие всички сте се всели за по знаещи от Него.
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Три години,навсякъде където пиша всеки ползва и после "махай се от тук бе не ни занимавай с твоите,не си ни интересен,пречиш ни на елитните взаимоотнушения партиийно лицемерни,да не искаш за някакъв си пропаднал боклук,какъвто си ти,и то в дупка,където ще те потопим и никой никога няма да чуе за теб".Така три години и тези от националното радио,слугинажа дето са...
Нямате време да се услушвате повече и да криете и всички да се правите,че несте разбрали.От това какво ще стане с баща ми зависите вашата на всички.АЗЪ съм грижа на Бог и знам какво предстой,всичко знам,ноо АЗЪ не е пророкуващт самозванец,гадателка или подобни по сатъна подлежащи на Божие наказване.АЗЪ само казвам ,колкото трябва в помощт на незнаещите,не повече,само за припомняне и подкрепа на желаещият да се върне на правилният път,не повече.И който "посетил" съм,а той скрил "знанието" дадено за него и останалите - тежки "натрупвания" му се натрупали на сметката...Съвет напиоиисаното "Казано по Божия воля" не "здравословно" да се закрива,напротив...Съвет,пък всики както си го разбере,така и ще му се следва 'Истината винаги побеждава",защото където е Истината ,там е и Божията воля и сила.Който е убеден и самууверен ,че от Бог по...
Румен Бърцов