Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 3 октомври 2012 г.

Обръщение тип "Право куме та в очи" към директорката на ПГЕЕ-Пловдив, написано от един гражданин на Варна

Уважаеми, г-н Грънчаров, позволявам си да Ви пиша, уверен, че няма да ми се разсърдите за отнетото време; затова и защото срам не срам, сравнен с известния Ви Румен Иванов Бърцов, безпроблемно коментиращ при Вас и на воля, аз не мога да го правя. Като че ли някой ми пречи нарочно.

Не ми се получава и туйто! Но и защото мисля, че не му отстъпвам, не знам..., ако не по лудост, то по неотклонна и много, ама много разумна воля за споделяне на информация, зад която, ако почна да философствам, май ще мога да стигна до... полека, бавно, нямаме бърза работа... докъдето ми стигнат възможностите, разбира се.

Ето защо реших, пък и тъй ми е по-привично и удобно да Ви пиша на моя стар прастар NOTEPAD, да си излея на воля каквото имам и аз на душата, като Румен, пък белким ми поолекне. И като си напиша мислите да Ви ги пратя по email, за да си решите Вие - ще ли, или не ще ги публикувате. Така решавам. А ето ми ги и мислите, моите са, сакън, а не Вашите, 100 % са моите, под които се и подписвам, ако имах писалото и електронната възможност. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

"известния Ви Румен Иванов Бърцов," не е луд,Святата му Майче Санда още като дете му е казвала строго "гледай ме право в очите и кажи истина ли е или не".Та така е свикнал "известния Ви Румен Иванов Бърцов,",но понеже в България такива биват обявявани за луди и убивани,та затова с мен така.Никой не харесва (така излезе) да се казва Истината,никой абсолютно никой,всички предпочитат лъжата щото така им се чини по на згода.
Та съучастваха всички в делата на убииците мой и брат ми в това число (той пък от бащами така е научен,понеже и баща ми такъв.Та не срамно а страшни ,ма много страшни неща свършва лъжата).
Румен Бърцов такка извесният вечно обявяван за луд,защото не се изучил да не казва истината,цялата Истина и право куме у очи,независимо дали ще го убият.
А Бог решава за мен,аз още преди много години се наложи да обяснявам необяснимо за хирург как оставам жив ,след като видяв това ковето видя,това което други така и не пожелаха дори да чуят,камо ли пък да видят.Никой не желае да вижда фактите,всички предпочитат лъжата.
А за успяването ми да пиша,въпрос на желание и с Божия помощ,ааа на мен какви огромни усилия са се заели да влагат зада ми пречат,мноооого големи,нооо....За кмпа снимчица пусках една преди време та се вижда "сглобката - самиздат" от сметището.

Анонимен каза...

Румене самият ти си така коравосърдечен към проблема на грънчаров как тогава искаш някой да прояви съпричастност към теб самия? Аджеба ти даже една дума не каза за неговия проблем а само говориш за себе си

Анонимен каза...

Нищо не разбирате,това е тава което постоянно повтарям за смърделите умрели букви,вместо човеци.Аз съм бил коравосърдечен,бе вие сте изключително болни бе,що не дойдете да видите на живо,пък тогава да говориме кой какъв е.
"Чумата" - ей как ме не харесват от раз.Само още един коментар направих и ме пратиха в лудницата ,изтри "администратора" написаното и заличиха регистрацията ми.
http://www.severozapad.org/forum/index.php?topic=32.msg316869#msg316869
"не губете шибаното време на администратора, тръкаме потребители без второ предупреждение"
Така и от е весника огледалният ми ник нейма (спамер съм,понеже Биплейски техстове съм спамил).
И на двете места друга е причината,аз я знам и за двата ми скайпа дето ми блокираха от "радиоточката" знам кой и защо.Но нали Бог има,та всеки според каквито му...Щесе чуе и "почувста",ама не в далечно бъдеще.Сега е "2012".
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Що не вземете заедно с Гранчаров да се всърнете надзад в неговият блог дето съм писал,да видите какво съм писал,щото три години пиша,но никой не чете какво пиша,несъм ви интересен и по темата,ма смо когато "продумам за мен",което е много рядко.И всички така "мили" към мен,защото не харесвате "правио куме у очи",щото всички са ви смърдели душичките.
Румен Бърциов

Анонимен каза...

Това http://e-vestnik.bg/?comments_popup=14966#comment-239724което е на тази ми коментар съм го писал "онлайн" по този скайп "drbarc каза:" с "нощен хоризонт каза:"-пролетта миналата година една дето обича да и казват колко е "душеприказчица" ме блокира преди Велик Ден.Аз съм им го пратил по имеил снимано "кога,как, и що" на националните,дето се правят три години ,че ме няма (аз знам защо).Тази същата ми блокира и другият скайп ,който бях регистрирал (пуснах и една препратка към тук айк бг и написах "аз съм така,все така казвам цял живот).Несъм им пращал пак,няма смисъл.То на всички бг дето пращах,обратно получих отговор ,колкото от умрел писмо.Така нали от суматие време пиша и питам някой да ми отговори "имали ме или ме няма".Всички дето сте БГ сте загубили всичко човешко,какво търсите кусори на управници,че вижте себе си.Всички се погледнете в огледалото,ако можете.