Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 ноември 2012 г.

Кога ли "здравите сили" ще намерят възпламенител на онази страшна етническа бомба, на която седим - и която така злокобно дими?!

Че нашите "националисти", "национал-патриоти" и щатни патриотари получават заповеди, пък и пари от Москва, сиреч от КГБ, се знае отколе; неслучайно у нас в наше време се стигна дори дотам, че израза "български патриотин" започна да се превежда като "човек, който беззаветно обича и безпрекословно служи на СССР и на имперска путинска Русия". Стопирането, бойкотирането и в крайна сметка провалянето на европейския път на България тече или се осъществява чрез раздухването на "националистическото славянофилство", на рубладжийското патриотарство, на идеологическата инвазия на ченгесарското "православие", чрез медийното разпалване на носталгията по "блажените времена" на комунизма и СССР и провокирането на всякакви опити за създаване на междуетническо напрежение и конфликти с оглед в крайна сметка да се разиграе югославския вариант, ала България на никаква цена да не бъде изпускана из клещите на руската сфера на стратегическо влияние, нищо че е в НАТО и в Европейския съюз, напук на това, че огромната част от българите искат да са европейци и т.н.

В тази вързка, в тази светлина трябва да се възприемат различните странни събития, примерно, показните съдебни процеси над "ислямски фундаменталисти", проведени напоследък у нас, провокации от рода на тази как циганета не само осквернявали портрети на велики българи, не само записали самото оскверняване на клипчета и на снимки, не само ги качили "случайно" в интернет, та да се похвалят неизвестно на кого, ами после, оказва се, пред полицията били най-чистосърдечно заявили, че съвсем и изобщо не знаели защо са направили всичко това (!!!) и прочие, и так далее, и тому подобное. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

21 коментара:

Bacho Кольо каза...

Трима малоумни циганина , водени единствено от простотията си провят някакви движения, държайки портрети на видни българи. И понеже тъпотията им е безгранична, вземат та се снимат и пускат снимките си в Мрежата.
Един объркан мозък, с претенции за интелигентност пише по този повод разгромна статия за КГБ, Москва, СССР, Русия, рубладжийството.
...Трудно ми е да определя кой от четиримата е най-големия идиот.

Ангел Грънчаров каза...

Явно Бачо Колю е този най-голям идиот, задавайки тоя въпрос: щото си мисли, че некой му верва! :-)

Анонимен каза...

РФ се разпада както Османската империя и търси къде да си осигури бъдещи доходи чрез инвестиции с крадените пари. Виж барон Хирш железница за 99 години концесия

Jorro Jorrov

Анонимен каза...

Е, да провокация дебне отвсякъде... философско... и само толкова, инак обидно и странно за човек изучил се в Санкт Петербург...

Гергана Нейкова

Анонимен каза...

По добре славяни и русофили, отколкото слуги на ЦРУ! Трудна тема кой е по добрия? Като няма икономика някой ще те напътства!Ресурси и пари - това е Русия! САЩ - световен крадец и маниполатор! Бих предпочел Русия!

Rumen Dimitrov

Анонимен каза...

Ний пък двамата с Достоевски сме учили в Санкт Петербург, другарко Нейкова, а сега де :-) И
двамата много мразим комунизма и нихилизма, така го мразим, че органически ни иде отвътре тая омраза, другарко! Нещо да кажете още?! :-)

Ангел Грънчаров

Анонимен каза...

Г-н Димитров, благодаря ви, че поне така чистосърдечно си признавате, че вий, русофило-рубладжиите, за "ресурси и пари" осъществявате националното си предателство и коленопреклонничеството пред имперска Русия! Евала, поздравявам ви за честността! :-)

Ангел Грънчаров

Анонимен каза...

Предпочитат Русия, ама не отиват в Русия. Плюят срещу САЩ пък все тичат там да видят и харчат рублите в САЩ за да видят колко е "лошо". Дърти комунисти като Черепа и тъста генерал защо не се скрият в Москва ?

Jorro Jorrov

Анонимен каза...

Аз се ,чувствам славянин!Пиша на
КИРИЛИЦА и обичам Русия!Мисля ,че нихилизма на Достоевски е в друго време,"оскърбените и унижените" ги има винаги!Не крия,че искам ресурсите и парите на Русия(имперска,комунистическа)да помогнат на България!Европа трепери да не загуби и рубла от пазари и ресурси в тази лоша Русия,а ние говорим срещу интересите си!

Rumen Dimitrov

Анонимен каза...

Ако Русия е искала да помогне на България
нямаше да избива ЕЛИТа на България преди 67 години и щеше да проведе едно по добро оздравяване с огромните си ресурси от план Маршал . За Русия сме колония трофей от 2СВ и служим само за нелегален проход в ЕС върху гърба на българския народ и с любезното съдействие на местните предатели русофили с рубли заплата.

Къде е сега 2012 г. потрошена Европа и особено
почти заличена Германия от 2СВ и къде е сега Източна Европа и България благодарение на славянското руско присъствие с огромните ресурси и възможности ?

Jorro Jorrov

Анонимен каза...

WEST IS THE BEST !

Zlatan Zlatanov

Анонимен каза...

Труден въпрос!Има отговори на всичко!
Дълго обясняване на материя ,повлияна от фактори не зависещи от теб и мен в миналото!
преди 5 минути чрез мобилния ·

Rumen Dimitrov

Анонимен каза...

Нищо трудно няма! Не сме мазохисти да се
самоизмъчваме с руската мафия. Скъсваме връзките с тях докато се измъкне Русия от лапите на собствената си мафия и след това подновяваме връзката.

Jorro Jorrov

Ангел Грънчаров каза...

Г-н Димитров, за Ваше сведение съм
длъжен да донеса, че не руснаците са измислили кирилицата, какво Ви се чини. А иначе относно това, че сте искал руските ресурси и пари, пак съм длъжен да Ви съобща, че даже и да не искате тия ресурси и пари лично за себе си, както правят нашите родни рубладжии, продавайки интересите на България, то въпреки това Русия, било комунистическа, било имперско-путинска, от "братски чувства" продава своите ресурси на "многообичната" си България на най-високите възможни цени, значително по-високи, отколкото ги продава на Германия и на останалата част от Европа. Това как ще благоволите да коментирате?! Нима си мислите, че някой, пък било то и "братушките", ще ни дава пари и ресурси ей-така, за нищо, заради хубавите ни, тъпо гледащи невинни очи?! Не Ви ли е известно, че всичко на този свят, даже и сиренето, се купува с пари?!

Анонимен каза...

Руснаците нямат нищо свое руско освен водката! Дори комунизмът които тези вмирисани славяни изнасяха и с които натровиха най-напредналите централно европейски народи, а и много други по широкия свят (чак до Азия, Африка и Лат. Америка) не е руски продукт, а типично еврейски... Но както са казали хората: ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА !

Zlatan Zlatanov

Анонимен каза...

Водката е полски патент.

Румен Стоянов

Анонимен каза...

Полша е държава на 96 год.Каква водка?Явно сме лош материал!
преди 5 часа чрез мобилния ·

Rumen Dimitrov

Анонимен каза...

Ние не сме лош материал. Лош материал са русофилите . Правилно го каза че сте лошия
материал в България.

Jorro Jorrov

Анонимен каза...

Ангел,ще прочета написаното от ТЕБ.Краткия ти коментар ме заинригува. Ние всички в определена степен сме националисти, но интересно е как " ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ ЕЛИТ" се вписва в това.

Luben Bojilov

Анонимен каза...

стига с РОСИЯ ти каде у4и? Еи тапанар само РУСИА е дала свбодата на такива ;българи;

Николай Василев

Анонимен каза...

хахаха!!!!!!!!!!!!! Това беше най-краткия виц!

Zlatan Zlatanov