Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 27 декември 2012 г.

Цялата платена поръчкова социология отиде по дяволите заради скандална анкета, показваща, че Костов е 4-ри пъти по-успешен политик от Боко!

Вчера в един солиден сайт попаднах на анкета с въпрос: кой е най-успешният политик за 2012 г.? Участвах в нея, дадох своя глас и видях, че анкетата дава крайно неочаквани от никой резултати; по-долу публикувам моментната "снимка" на тия резултати, според които класацията на най-успешен политик води Иван Костов, който събра четири пъти повече (!) гласове от народния кумир Боко Борисов! И три пъти повече от самия Дмитрич, вожда на нашата родна комунистическа партия! И от новата любимка на родната ни комуно-олигархия Кунева Костов даде три пъти по-голям резултат! И 13-пъти по-силен резултат даде от Президента Плевнелиев! Убийствено. Цялата платена поръчкова социология отиде по дяволите заради тази скандална анкета!

Тази сутрин откривам, че сайтът, разбира се, вече е махнал същата тази анкета, съдържаща толкова неприятен резултат; да, анкетата вече наистина я няма. И помен от нея няма даже! Не вярвам анкетите в този сайт да стоят само по един ден, днес има обаче съвсем нова анкета, утре с интерес ще проследя дали и нея ще я махнат, т.е. интересува ме да установя дали сайтът държи анкетите си само по един ден. А ето сега ония резултати, които запазих, понеже тогава реших да ги публикувам във Фейсбук; ето какво написах там тогава:

Вижте анкетата отдясно и отдолу, също можете да участвате в нея, резултатите сега-засега са следните: (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

що не спомена колко хора са гласували, бате Ачо - има няма 500 души, повечето от които смятат, че НЯМА качествен политик. Плюс това всички знаят, че черното слънце Костов дава високи резултати по сайтчета и ниски на реални избори. Така ще стане и сега - излитате от парламента.

Анонимен каза...

ДСБ и Костов наистина печелят всички гласувания в интернет, за съжаление в реалния свят нещата са по-различни. Все пак ако няма изненади, ДСБ, респ. обновената СК ще влезе в следващия парламент. За повече засега няма потенциал, прекалено мощна и масирана е антикостовиската и анти-ДСБ-пропаганда на враговете на свободата, демокрацията, независимостта и просперитета на България.

Анонимен каза...

Информацията не е махната, ето ви линк:
http://offnews.bg/index.php/139305/2012-nito-edin-uspeshen-politik-desislava-atanasova-i-tsvetanov-naj-zle-ot-vsichki

Анонимен каза...

Бате Ачо, "солидният сайт" се реваншира с една статия за социологически проучвания, в която нито Костов го има, нито Синята коалиция