Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 15 януари 2013 г.

Обилни порции освежителен и оздравителен утринен смях, поднесени ни от никога не спящата пламенна гербовачка Димитрия

Снощи публикувах в блога си един колаж за любимия на целокупния ни народ Премиер Бойко Борисов. Сложих също така и заглавната страница на новия брой на в-к ГРАЖДАНИНЪ, излизащ от печат днес, която е украсена, както подобава, с цели два портрета на нашия Вожд и Учител, вярно, на единия от тях той е снабден с хитлеристки мустачки. Веднага моята древна интернетна познайница Димитрия, беззаветно влюбена във всеки един смисъл в нашия видающийся Премиер-Пич надуши каква мерзост съм направил и ми се нахвърли както само тя умее. Отвърнах й само колкото да я вдъхновя да каже някоя и друга простотия и отидох да си легна. Тази сутрин вдъхновяващият резултат вече е налице; ето, посмейте се и вие от сърце; желая ви най-плодотворен ден с много постижения, вдъхновени от толкова свежото настроение, което ни дари пламенната и никога не спяща гербовачка Димитрия:

Димитрия Андонова: ГЕРБ е най-демократичната партия!!! Престанете с вашите колажи и гръмки заглавия защото всяка различна от ГЕРБ партия трябва да ни плаши!!! Не е достатъчно само да искаш, трябва да имаш и силите, и смелостта да го направиш!!! Всички извън ГЕРБ са мишки и мижитурки!!!

Ангел Грънчаров: И кое е "най-демократичното" на мутро-милиционерската партия?

Димитрия Андонова: Аз мутри и милиционери не виждам, а на теб ти препоръчвам да посетиш очен и ушен лекар, а отбий се и до психиатъра, да не изпуснем нещо!!!

Мутрата си ти, мръсна писарушке, който си се наврял в една дупка и по цял ден бълваш провокации!!! Не се напъвай толкова защото каквото и да родиш, няма да помогне на теб, и на тези, които ти плащат!!!

Бог обича и закриля Бойко Борисов, а когато Бог говори, всички останали мълчат!!!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Leleee na vremeto na takiva gluposti za 4oveka koito gi kazva vikahme "Egasi kak se pliosna po korem u nai-dalbokoto"

Alexandar Iotzov

Анонимен каза...

Можеше и да е по-зле - ББ обича и закриля Бог, а когато ББ говори, всички останали мълчат!

Минко Танев

Анонимен каза...

"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"

Angel Yordanov

Ангел Грънчаров каза...

Г-н Танев, тя точно това е имала наум, ала не е успяла да го изрази, Вие прекрасно сте отгатнал и изразил истинската й, потайната й мисъл! Нищо нямаше да я възпре да го каже така, както сте го написал "ББ обича и закриля Бог, а когато ББ говори, всички останали мълчат!", просто не е успяла по подходящ начин да изрази с думи мисълта, що е напирала изпод гърдите й... :-)

Анонимен каза...

"Мисъл" ли бе, да я опишеш :-)

Минко Танев

Анонимен каза...

Мила, безкрайно простичка г-жо
Димитрия Андонова, що си не гледате
работата в Гърция, ами ще се месите с неадекватната и с абсурдната си логика в българските политически прения.То ми е ясно, че нямате никакъв правилен поглед и здрав разум в обществените работи, но това бива до някаква граница г-жо.Пък в публичното пространство е и срамотничко да се изявяваш нелогично, олигофренно и тъпоглаво сервилно, болно и смехотворно.
На мен, а според убеденото ми мнение и на българите такива милости, "славеи" и безкритични апологети, като Вашата, с много гнили умствени, образователни и философско-политически "възгледи", "мнения" и "доводи" са чисто и просто тъжно-смехотворни, но и крайно зловредящи.
Хайде да сторим тъй.Вие ще си
работите и ще си печелите живота в Гърция, пък нашия тук не ни го
мислете, че от такова, като Вашето
"мислене", съвсем не е за смях, той се стъмнява, той се смръзва и опитва да се... олигофренчва.Пък се надявам, да ни пожалите, че
животът ни в България не ги заслужава тези лоши неща, нали.
Моля Ви, да ме разберете.

15.01.2013г. Владимир Трашов

Анонимен каза...

По-добре се концентрирайте върху истинските управници, напр.

http://www.info-islam.ru/_pu/166/14684336.jpg

или

http://lenta.ru/news/2008/05/12/sovbez/picture.jpg

или

http://mn.ru/images/31081/33/310813329.jpg

или

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e5/Mikhail_Gorbachev_-_May_2010.jpg/220px-Mikhail_Gorbachev_-_May_2010.jpg

или

http://parkoffka.ru/media/4/20060129-fr.jpg

или

http://img.lenta.ru/news/2011/12/26/gru/picture.jpg

или

http://special.mil.ru/images/gerasimov_170.jpg

и т.н.

Анонимен каза...

Да би имало име под предложението
да се концентрирам - да бях го
сторил.
Пък без име..., ами, ако е на самия дявол-анонимник.
Не, няма да рискувам.
По-скоро се концентрирам върху
дяволщината - безименно,
значи нарочно безличностно, значи:
никакво, значи грозно, значи зло,
а може да значи и престъпно това
анонимстване тук, което честният,
моралният и извисеният духовно човек не би допускал да се случва, нито с неговото, нито с другите божествено-лични, индивидуални, а дори и сакрални имена.

17.01.2013г. Владимир Трашов