Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 22 март 2013 г.

Един безплатен съвет към платения медиен ченгесариат, усърдно работещ за неизбирането на Костов в следващия Парламент



Колко дена остана до деня „Х“?

Другари ченгета от ДС, избрахте ли си подходящи върби, на които да се обесите - след като видите Костов и партията му и в следващия Парламент!?? :-)

Мъко, мъко... ей, хора, колко много мъка има по света!!!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди.

Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

5 коментара:

Bacho Кольо каза...

"Костов и партията му..."
Мисля ,че всеки парламент ще спечели , ако Костов е депутат в него. Ама какво означава "партията му"...
Ако разбера например, че маларийния плазмодий Агов е отново депутат, наистина ще ми се иска да му намеря върба за да се обеси. Или Л. Тошев...

Анонимен каза...

Л. Тошев не е от "партията му", а Агов е парламентарист с опит и много над средното ниво на депутатите от ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака и РЗС.
Bacho Кольо, ти си умен човек и мисля, че присъствието на Агов във листата на ДСБ няма да те спре отново да гласуваш за Костов.
Мисля, че е излишно да ти описвам какви "маларийни плазмодий" има в другите партии, включително и в тая със стогодишната история.

Bacho Кольо каза...

"Bacho Кольо, ... мисля, че присъствието на Агов във листата на ДСБ няма да те спре отново да гласуваш за Костов."
Непознати колега, един път вече го правих - на изборите през 2001 - исках костов, но се наложи да гласувам за Агов.Всъщност на всичики ибори досега съм правил компромиси от този роз. Писна ми!!!

Bacho Кольо каза...

А пък Л. Тошев си върви в комплект по линия на бившето СДС

Анонимен каза...

не се радвайте предварително - има реална опасност Костов да не влезе.