Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 19 март 2013 г.

Пламенен "българофил", обичащ най-много от всичко на света Русия и СССР, заплашва с "изчистване" привържениците на европейския път на България!

Под публикация със заглавие НАЦИСТКИ КОМУНИСТИ ЗАПЛАШВАТ БЛОГЪР С… ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ! (тя е писана преди много време, на 28 август, 2007 г.) коментатор, нарекъл се "Жорко мамин сладък Минев" (айпито му е налице и се пази) си излива душата, като заплашва с "изчистване" или с физическо изтребване всички ония, които са привърженици на прозападния път на развитие на България. Влязох в диалог с този индивид с оглед да разбера някои подробности относно толкова радикалната му позиция. Ето какъв разговор проведох с него до момента:

Жорко мамин сладък Минев: Почти 6 години след тази тема ясно се вижда нашествието на американците и Израел по българските земи. Проамериканските писарушки са меко казано недолюбвани в България. В началото на `90-те се пееше “как ще ги стигнем американците" - те ни настигнаха, даже дойдоха като у дома си. Ще дойде време разделно за всички. Е, ще дойде време да играе метлата. Няма да е виртуално този път.

Ангел Грънчаров: В какво ще се изразява това “играене на метлата”? Можете ли да поясните? Много фино се изразявате…

Жорко мамин сладък Минев: Гледай новините, гледай как се вдигат българите. Всичките ксенофили и псевдопатриоти ще бъдат изчистени. Те са по-голямо зло от чужденците, които ни грабят. Те са с български имена. Ще ставаме още по-зле докато не се прочистим от вредни за България хора сред нас. Знаеш какво се има впредвид под “играене на метлата”, ако не знаеш ще дойде време да се разбере от всеки. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

"В Европа пък и по света са на ход националистите напук на продажните глобалисти" - тоя ,както и всички като него са само едни зомбита,дето въобще не са в състояние да правят никакви умствени собствени нагънки.
"националисти " и "нацисти",това зомби не е в собствена умствена способност да "открий разликите".

Анонимен каза...

КГБ - нов световен виртуал реалити ,нововрвеменно контролиран ред и творенията му "лукаво сатънински",атентат в Осло,атентат във Франция ,преди президенските "олан соц избори",Атентат в Бургаз,атентат в Либия,преди президенските САЩ и так дале !И Сирия ,и Африка и,и ,и....

Анонимен каза...

"Иранска ядрена програма" с руски задни помисли енеро/евразийски ,"гръцка корупционно/кредитана криза"."Испанска краставица" в Германия след Решение за спиране на АЕЦ-мирноатомни.И так дале,и так дале ...

Анонимен каза...

И "волният родолюбив Волен" с запалването на килимчето пред джамията 20011г преди всемането от Б>Брешение за "Кошмара български киорупционен АЕЦ Белене".И так дале,и так дале ..."И ати шисти еко протести" и всякакви "граждански - спонтанни подбудени еко палежи"...