Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 25 март 2013 г.

Едно от "лицата на протеста" отблизо: Янко Петров

Във Фейсбук разговарях с една дама, която твърди, че познава отлично един от "лицата на протеста", именно Янко Петров; поинтересувах се какво знае за него, защото исках да сравня своята интуитивна представа с нейните наблюдения; оказа се, че се получи пълно съвпадение. Ето нашия разговор, който показва що за личности стават у нас "лица на протеста", какъв е техният морал и пр.; от само себе си се разбира, че за да не причиня неприятности на госпожата, с която разговарям, ще запазя в тайна името й:

Г-жа П.: Позволявам си да коментирам Янко Петров, защото го познавам от бебе! Родителите му и техните родители - също!

Ангел Грънчаров: Интересно е! Ще съм Ви благодарен да разбера, за да сравня своето с Вашето възприятие, аз само от медиите си правя някои изводи...

Г-жа П.: Изключително неконтактен, доста превзет, с мания за величие! Баща му работеше към ДС! Доста конфликтна личност, много противоречива! Само лично моето мнение е! Много запален е по коли, като по-малък участваше в среднощните надбягвания по околовръстното! Дори и сега тръгва и се прибира с мръсна газ! Слуша чалга. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: