Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 май 2013 г.

Парвенюто, национал-социалист и прочут рубладжия Сидеров с пура в ръка, струваща 325 лева

По повод на тази снимка един атакуващ, нарекъл се "Павел Исмаил Каминанте" (туй да не е име на някой латино-американски комунист?), за да защити фюрера, възкликна ето как във Фейсбук; ето и какво му отвърнах в крайна сметка:

Павел Исмаил Каминанте: Не че съм в услуга на Волен, но прилича на монтаж.

Ангел Грънчаров: Да бе, монтаж, щото тоя е много скромен ли?!

Маргарита Замфирова: Карлуково действа ли още... за там е!

Павел Исмаил Каминанте: Ами не ми се връзва много Волен Сидеров с пура и в такава обстановка, Волен едва ходи с костюми, той си е селянче! Някой тъпак е направил компромат, подобно на тия за Бойко.

Ангел Грънчаров: Сидеров е един лъжльо, един мошеник. Едно мизерно парвеню. Разбира се, че в Парламента ходи с костюм. За да покаже, че е от "големото доброутро". Иначе пред народа се преструва за скромен.

Същината му е една: да натрупа некой лев с цената на какви ли не далавери (продаване на гласове, на гласувания, на евродепутатски места - мутрягата Слави Бинев - на цялата си парламентарна група, която продаде на Боко и го обслужва през по-голямата част на мандата му и пр.). (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: