Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 юли 2013 г.

Отвратителна, най-нагла гавра с нас самите - ала кой ли пък я усеща?!



По чия поръчка Алексей Милер бе удостоен с почетното звание "Доктор хонорис кауза" на Университета по архитектура, строителство и геодезия? Това сякаш е израз на благодарност за "приноса" на Милер най-бедната страна в Европейския съюз - България е една от трите държави, заедно с Полша и Чехия, които плащат най-висока цена на природния газ, доставян от Газпром.

Слугинаж! Срам за Академичния съвет на УАСГ!

(Ivan Ivanov)

Да, наградиха газовия крал на Газпром не за друго, а за приноса му България да е най-бедна страна в Европейския съюз, а ний, българите, да сме най-бедни - не е ли гавра това, а, кажете де, защо мълчите като кютюци, а, таваришчи русофили?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.  Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Почетното звание "Доктор хонорис кауза", с което УСАГ удостои А. Миллер е напълно заслужено. Малко са чужденците, допринесли за индустриалното развитие на страната ни, колкото Алексей Борисович.

Ангел Грънчаров каза...

"Страната НИ"????? Вие имате предвид Русия? Русия я чувствате като своя страна?!?!?!?!?!? Какво търсите в такъв случай в България?!!?!?!?!?!

Bacho Кольо каза...

"Русия я чувствате като своя страна?!?!?!?!?!? "
Позна. В Русия са минали петте най-хубави години от живота ми. Наистина я чуствам като своя.
Но когато ставаше въпрос за Миллер имах предвид истински моята страна - България.