Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 5 юли 2013 г.

Комунистите са една изцяло аморална сган, с която по човешки начин е глупаво да се постъпва

Отношението на БСП, на комунистите, към протестите срещу тяхното правителство - включващи и организирането на "спонтанни контрапротести" в защита на Олигарски, както и, разбира се, преструването, че съвсем не забелязват хилядите ентусиазирани хора, които вече 21 дена по улиците на София викат "Червени боклуци" и "Долу БСП!" - та значи отношението на БСП към настоящите протести може да се резюмира по следния начин: те без капчица свян и срам и този път показват, че продължават да са верни на комунистическия девиз за властта, изписан със златни букви в Пантеона на комунистическото безсрамие, а именно: "Тая власт с кръв сме я вземали, с кръв ще я дадем!".

Сиреч, комунистите и тоя път ни показват, че няма да се трогнат, докато не се пролее кръв, че продължават дори несъзнавано да провокират развитието на събитията към проливането на кръв, само и само да възтържествува тяхната патологична лакомия за власт и дори не толкова за самата власт, а най-вече за облагите от властта.

Пишейки това, аз не призовавам да се пролее кръв, за да паднат от власт комунистите и тяхното марионетно правителство на Олигарски-Орешарски, не, напротив, само напомням каква е дълбоката и истинска същина на извратеното, на патологичното комунистическо отношение към властта и към кокала, свеждащо се, повтарям, до максимата "Тая власт с кръв сме я вземали, с кръв ще я дадем!". (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: