Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 31 юли 2013 г.

Боко заби нож в гърба на протестиращите



След като многократно настояваше за незабавна оставка на кабинета "Орешарски", днес в кулоарите на парламента на директен журналистически въпрос дали запазва позицията си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви: "Те трябва да обявят дата за предсрочни избори, дали ще е - то вече и октомври не може – ноември - май месец ще има за евродепутати избори, ще се харчат пари, ще се организира държавата. Да обявят май месец предсрочни избори." Мотивът на Борисов е, че така ще се спестят средства, тъй като изборната организация води до понижена работа на държавната администрация и понижава приходите.

"Май месец веднъж ще се харчат пари за избори, масрафа ще го има, втори път – както ни подредят хората, така да управляваме. Няма как после септември или октомври пак да има избори, защото сме фалирали", заяви Борисов.

МОЯТ КРАТЪК КОМЕНТАР: Аз си знаех, че Боко ще забие нож в гърба на протестиращите. Добре знам, че той е в тайни договорки с комунистите да крепи този Парламент. Изгоден му е този Парламент. Той никога повече няма да има толкова депутати. Като едното нищо ще прави всичко, което е по силите му, та този Парламент да издържи 4 години. Дано не позная, но имам такива предчувствия. В способността на Боко да прави свинщини изобщо не се съмнявам...



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: