Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 30 август 2013 г.

Апел за помощ с оглед установяване на истината за една смърт

Скъпи приятели, моля ви да публикувате това на стената си, станете съпричастни към този трагичен инцидент, който се случи на моя племенник, загинал нелепо и при неизяснени обстоятелства. МОЛЯ, НАПРАВЕТЕ ГО В ПАМЕТ НА СКЪПИЯ НИ РАДИ, едно прекрасно, усмихнато, лъчезарно и слънчево момче, което обичаше живота и хората - и което загина заради престъпната небрежност на хората, които бързат да приключат ремонта на АЕЦ-а предсрочно и да вземат премиите за това. (Ради има корен от Долни Луковит - неговата майка е от нашето село - до 9-10 годишната си възраст той живееше и учеше в Долни Луковит, може би има негови съученици, които го познават.)

На 05.05.2012 г. при неизяснени обстоятелства на площадка на АЕЦ Козлодуй, при изпълнение на служебните си задължения, почина Радослав Иванов Стоянов. Призовавам всички, които са го познавали (дори тези, които не го познават, но които са истински граждани и не желаят нашите деца да гинат невинни, защото други трябва да получават купища пари, които всъщност не заслужават) да помогнат случаят да стане публично достояние и да се вдигне възможно най-много шум и да се разбере истината. Нека хората, които са отговорни да си понесат последствията и смъртта му да не остане просто поредната "трудова злополука".

Източник на информацията

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: