Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 21 август 2013 г.

Против половата сегрегация и тоталитаризма на женския сексизъм, против диктатурата на феминистките в средите на учителското съсловие!



Комай няма нито един мъж на снимката, ако не бром пенсионера отзад! :-) Това съвсем не е добре, тая феминизация на учителството изобщо не е на добро, ще ни изиграе страшен номер: заприличват по този начин училищата (и учителските ни колегии най-паче) на нещо като девически манастири! :-)

А доколкото изобщо все още има мъже сред учителите (като моя милост, примерно), нас директорките пък ни тероризират, тормозят и ни гонят да ни уволняват, страшна работа! Ето, наскоро уволниха по грозен начин и колегата Калин Христов.

Това на какво мяза, та това си е чиста проба полова сегрегация, чиста проба сексизъм, женски тоталитаризъм, затова протестираме, другарки директорки, така не може да се живее, искаме си правата! :-)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров,като си толкова умен, знаеш ли, защо овцете бият овена?

Ангел Грънчаров каза...

Не съм толкова умен, ето, че не зная... кажи да чуем...

Анонимен каза...

Много женоря, бре!