Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 септември 2013 г.

Димитрич съвсем изкукурига, забрави да лъже и показа в неприкрит вид трепетите на своето кърваво комунистическо сърце




„Нуждаем от заряда на 9 септември 1944 г., от вярата, че дори задачи, които изглеждат трудни и непостижими, са постижими”. С тези думи лидерът на БСП Сергей Станишев коментира предстоящите предизвикателства пред кабинета „Орешарски”, който управлява с мандата и подкрепата на социалистическата партия. Станишев направи изявлението пред съпартийци и симпатизанти на наследницата на комунистическата партия по време на честването на 9-ти септември днес в зала 3 на НДК, организирано от градската и областната организация на БСП. То мина под наслов „9-ти септември 1944 г. – 69 години от победата над хитлеро-фашизма”.

„Оцелели сме и сме се развивали (партията б.а.), защото сме работили за общественото благо и защото сме се адаптирали към новото време, и сме намирали верния път към сърцата на повечето от българите. Вярвам, че ще успеем и този път да намерим пътя към съгласие в българското общество по основните приоритети без да се отказваме от нашите леви социални ангажименти, това е което ни предстои”, обясни лидерът на левицата.

Той определи 9-ти септември 1944 г. като „една от най-ярките и забележителни дати на съвременната ни история”. „За нас, българските социалисти 9-ти септември остава една светла дата, символ на идеали, които са непреходни”, допълни Станишев.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ами, нали на 9.9 на власт дойде БРП-комунисти. Тези "социалисти" какви са, ако не комунисти!