Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 26 ноември 2013 г.

И сняг заваля над местата, където от 14 юни се протестира всеки ден: а наглото до пълно безочие правителство не си отива!





Снимки от публикация на Konstantin Pavlov

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Откакто започнаха протестите, Ангел Грънчаров за съжаление позагуби трезвата си оценка и се отдаде на пожелателно мислене и наивен ентусиазъм. Всичко, което не се вмества в неговото пожелателно мислене, вече е „конспиративизъм”.

Пак ще повторя, че няма вътрешни и външни предпоставки за успех на тези протести. Те са прекалено рехави и лишени от енергия, а фактът, че България е член на НАТО и ЕС, не променя нищо. Противопоставянето (НАТО-ЕС) - Русия по ред причини не функционира в този чист вид. защото България продължава да се контролира от Русия, защото Русия има силни позиции в ЕС и НАТО, защото членството на България и другите посткомунистически страни в НАТО и ЕС е средство за Русия да превземе тези институции отвътре и защото геополитическият баланс на силите в момента (необратимо?) се променя в полза на Изтока: Русия и Китай. Погледнете Путин как пращи от самоувереност и самодоволство.

Колкото до снега, не отписвайте незабравимото лято на 2013, то ще вземе своя реванш. Във всеки случай аз все още съм далеч от мисълта да обявя неговия край :)

Анонимен каза...

Комунистическото правителство по дефиниция е нагло, друго от него не може да се очаква, и обстоятелството, че не е подало оставка, говори нещо за протестите, а не за правителството, а именно, че протестите са слаби, ограничени, рехави, лишени от енергия и неефективни.

Ангел Грънчаров каза...

"Русия има силни позиции в ЕС и НАТО" - и това не е ли образец за пожелателно мислене, в което обвинявате... мен? :-)

Bacho Кольо каза...

"...защото Русия има силни позиции в ЕС и НАТО..."
Спорно, твърде спорно.
Виж "Русия има силни приятели в ЕС и НАТО" е безспорно...поне така многократно са се клели шефовете на двата съюза...