Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 4 ноември 2013 г.

Желязото на мафията се чупи докато е... студентско!



Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Абе хора, може ли такава наивност, докога ще се връзвате на номерата на БКП-ДС-КГБ? Толкова ли трудно е да се досетите, че тези «протести» служат най-вече на най-промосковското ДС-крило в БСП, а именно на някогашния «любимец» на Ангел Грънчаров, вече игнорирания и забравен от него Георги Седефчов Първанов и компания. Целта е да се свали Станишев и начело на БСП да застане Първанов. Тогава руското влияние, което в България сега е 100%, ще стане 101%. Това ли искате?

Най-лесно е това да бъде отхвърлено като досаден конспирологичен брътвеж, но преди да сторите това, проучете внимателно фактите, комунистическата стратегия, интересите на Москва и т.н.

Да, всички бихме искали в България да има автентично, спонтанно, чисто антикомунистическо и антимосковско движение, но реалностите в посткомунистическия свят са такива, че това за съжаление Е НЕВЪЗМОЖНО. Това не означава, че участниците в протестите осъзнават ролята си, напротив, мнозинството от тях сигурно са с чисти помисли и сърца, но за съжаление с тяхната енергия и ентусиазъм отново се злоупотребява.

А другите «ползи» от протестите, които Ангел Грънчаров вижда - че народът «израствал», че се повишавала политическата му култура и т.н. са мними и измамни. Идеята за «избори до дупка» също няма да проработи, защото ако и когато Седефчов и Москва постигнат своето, повече избори няма да са необходими и няма да има и Грънчаров ще се чуди защо хората не протестират и отново ще се вайка, че спят и дремят.

Ангел Грънчаров каза...

Драги анонимнико, вече си позволявате открито да лъжете, да внушавате на публиката спрямо мен някои наистина компрометиращи ме неверни внушения: откъде-накъде, на какво основание пишете, че Георги Седефчов Първанов бил, видите ли, «любимец» на Ангел Грънчаров?! И дори бил вече игнорирания и забравен от него?

Истината е следната. Просто следвам правилото: тъпо е на умряло куче да се вади нож; когато всички трепереха от властелина Първанов и му се подмазваха, някои като мен го критикуваха безпощадно, сега пък, когато вече не е на власт, когато е бита карта, ний вече с такива като него не се занимаваме, нищо че малодушниците едва сега се сетиха на умрялото куче да вадят нож, такива ми ти работи...

Ангел Грънчаров каза...

А че брътвежите Ви са антидемократични и като такива - открито реакционни, е без съмнение. Конспиративизмът, вярата в конспирациите е подобна на опиума: замъглява съзнанието и на иначе умни хора. За разбирането на вътрешния, най-интимен смисъл на съвременността, пък и на историята, умът изобщо не е достатъчен - иска се и сърце...

Bacho Кольо каза...

Анонимният пост е великолепна компилация от полуистини, неопроверими факти, тънки внушения и откровени манипулации.
Както се казва: с грънчаровите камъни - та по грънчаровата глава...

Ангел Грънчаров каза...

Не, пак лъжеш; истината е: с комунистическите камъни по комунистическа глава - като твоята! :-)