Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 17 ноември 2013 г.

Мигновена оставка е нужна на идиотското и извратено правителство, дръзнало да протестира срещу... самото себе си!



Тия вече са хептен ненормални! Аз не мога да разбера срещу какво протестират самите управляващи, самите правителствени лица: съзирам на снимки от вчерашния митинг на БСП-ДПС лицата на премиера, на министри, на шефове на управляващото мнозинство - каква е тази политическа перверзия?! Каква е тази лудост?! Те срещу себе си ли протестират, щото ако има срещу нещо да се протестира у нас в момента, това са самите те, тяхното безочие е главната причина да се протестира сега у нас! Безсрамници!

Или пък протестират срещу... протеста на свободните граждани и на студентите, които им искат оставката! Но и това, простете, е крайно извратено! Да се прави митинг от управляващите в подкрепа на управляващите, такива идиотщини само в путинска Русия се случват, ето, и у нас тия идиоти почнаха да прилагат челния путинов опит!



Егати идиотщините, егати политическите перверзии - аз чак такива извратености не бях очаквал да се случат! Но тия явно на всичко са способни. И като такива са способни на всякакви глупости, тоест, са много опасни вече! Трябва да си идат незабавно! Никакъв компромис не може с тях вече! Край! Мигновена оставка е нужна на идиотското и извратено правителство, протестиращо срещу самото себе си!


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: