Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 17 декември 2013 г.

По реакциите на ченгетата и на техните медийни мерзавци аз си сверявам "часовника", това за мен е най-точният и безпогрешен ориентир

От доста време сред щатните оплювачи на Костов един пасквил обикаля и се препоръчва да се чете с особена настойчивост; той има заглавието "Голямата тайна на Костов! Командира баш шеф на агентите от ДС!" и е публикуван в милиционерския сайт razkritia.com. Няма няма и хоп, ето ти, ти навират в очите тая публикация. Дори и сега, когато Костов се оттегли от активната политика и се захвана с научни изследвания върху ситуацията в България, той пак е трън в очите на ченгетата и на техните платени медийни и интернетни пачаври. Та по повод на това тия дни реших да хвърля едно камъче в блатото, та да изследвам какви ще бъдат реакциите на вечно бодрата, будно стояща на поста си и винаги дежурна, готова да прави какви ли не мерзости ченгесарско-оплюваческа антикостовистка гнус. Написах ето какво, написах нещо непоносимо по предизвикателността си, а пък после го допълних ето как, с оглед спектакълът да е на висота:

Ченгесариатът не се умори да плюе по Костов... явно има за какво! Да живей Костов, нашият нов Стамболов!

Vladimir Dulov каза: Нещо пак Костов ги уплаши и всички дружно започнаха да лаят. От името му се будят в студена пот. 12 години не е на власт, но всява ужас сред цялата червена сган!

Ангел Грънчаров каза: Явно има за какво да ги тресе таваришчите! Което е най-чудесния атестат за Костов, по-добър от този - сполай му кажи!

Апропо, за мен критерият е този: кого мразят и плюят ченгетата от ДС и техните медийни пачаври. Ако някой е много плют от тях, а Костов е най-плютият, той мигновено ми се издига в очите. Ако тия същите почнат да хвалят някого, да го лансират, мило да му гледат в очите когато го разпитват, примерно както агент Димитър (Кеворкян) гледа събеседниците си когато ги е докарал със задача да оплюят Костов, то същия този на мен мигом ми става отвратителен. Послушайте ме, този е най-точният и сигурен критерий, по реакциите на ченгетата и на техните медийни мерзавци аз си сверявам, както се казва, "часовника", това за мен е най-точният и безпогрешен ориентир. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: