Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 31 декември 2013 г.

Абе, тоя катил Олигарски май се довлече и оцеля до края на годината, а, как му позволихме бе, хора?!



ВИЖТЕ най-доброто видео, което направи Орешарски за смях пред цяла България! Клипът е толкова разбиващ, че трябва да се гледа на всяка цена!

Интернет полудя! Фейсбук буквално е нажежен до червено!

България се подиграва на премиера си, който, вместо да подаде оставка и да се оттегли с достойнство, предпочита да понася гаври и хули от всички страни.

Както обича да казва народът: „Ти го плюеш – а то мисли, че дъжд го вали!”.

Източник

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Bacho Кольо каза...

Безидейно, безталанливо, подражателско...

Не знам как това клише "направило за смях Орешарски"? Това твърдение е по-смотано дори от самия клип...

Ангел Грънчаров каза...

Клипа си го бива, но просто трябва да свалиш очилата на предубедеността, с която го гледаш! :-) Опитай! И тогава няма да правиш такива кисели физиономии когато се каже нещо лошо за твоя любимец, за приятеля на мутрите и мафиотите Олигарски. Наздраве!

Анонимен каза...

Орешарски не струва, но клипът е по-бездарен и от него.

Ангел Грънчаров каза...

Големи естети се извъдихте вий, таваришчите, клипът пък сега бил бездарен! :-)

Bacho Кольо каза...

Между другото този клип е много показателен: Сценаристтие му са израснали с най-нелепите образци, рожби на холивудските производители на бози и лайна. През скодоумните им мозъци не е минала мисълта да се докоснат , дори само допирателно, до най-високите образци на европейското кино.
Е, резултатът от това е пред вас.

Ангел Грънчаров каза...

До съветското кино май искаше да кажеш, ама се възпря... :-) Баси чешитите сте вий, комунистите, непоправими сте!