Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 3 декември 2013 г.

Народното събрание, което още при самото си създаване изпадна в тежка агония, се спомина и беше погребано!


Актьорът Валери Йорданов (вляво), получил „Аскеер” за ролята на Бръчков в „Хъшове”, носи бутафорния ковчег с поминалия се морал на парламента и управляващите се | Фотограф: Ладислав Цветков, bTV.


Това стана днес на „траурна церемония” – шествие, завършила пред сградата на парламента в пореден знак за неодобрението на управляващата коалиция между БСП, ДПС и партия „Атака”. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Духовито, оригинално, забавно и остроумно, но за съжаление с подобни клоунади и бутафории комунисти не се свалят. Това става само като в Будапеща 1956, но в Източна Европа сега за съжаление няма предпоставки за това, още повече че комунистите пред очите ни превземат САЩ, но американският народ блее и спи.

Анонимен каза...

Браво на артистите!
А правителството нека си говори за "вярна любов народна"! Залъгват ни, че ще има нов изборен кодекс, но такъв че пак Мая и Мишо ще бъдат народни избраници. Намалиха субсидиите на партиите с ЦЯЛ ЛЕВ! Горките партии - как ще я карат само с 12 лева на получен глас?
Докато не се мине към Немската избирателна система (както съветва Мишо Константинов) нищо няма да се промени, защото комунистите на Станишев, кликата от ДпС и секцията на руската пета колона - "Атака" ще си вършат продажната работата!